4 Οκτωβρίου Ημέρα των Ζώων Λέξεις, μηνύματα και εικόνα

4 Οκτωβρίου Ημέρα των Ζώων Λέξεις, μηνύματα και εικόνα

3 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin
Λέξεις, μηνύματα και εικόνες για την 4η Οκτωβρίου Ημέρα Προστασίας των Ζώων…


Χιλιάδες άνθρωποι μοιράζονται τα λόγια της 4ης Οκτωβρίου Ημέρα Προστασίας των Ζώων σήμερα. Οι άνθρωποι που θέλουν να προστατεύσουν τους αγαπημένους τους φίλους μοιράζονται τις αναρτήσεις τους. Ακολουθούν μερικά παραδείγματα αυτών των μηνυμάτων και των λέξεων…

4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΖΩΩΝ ΛΕΞΕΙΣ, ΜΗΝΥΜΑΤΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ

Συγχαίρω την Ημέρα Προστασίας των Ζώων στις 4 Οκτωβρίου, υπενθυμίζοντας ότι το δικαίωμα στη ζωή κάθε ζωντανού πλάσματος πρέπει να γίνεται σεβαστό. Ελπίζω όλοι να προσέχουμε τους βουβούς φίλους μας.

Είναι στο χέρι μας να προστατεύσουμε το δικαίωμα των ζώων στη ζωή και τους οικοτόπους τους. Ας τα φροντίζουμε όχι σήμερα, αλλά κάθε μέρα! Ευτυχισμένη 4η Οκτωβρίου Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων.

Η αγάπη είναι ο μεγαλύτερος προστάτης. Χαρούμενη Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων.

Ας τα φροντίζουμε όχι σήμερα, αλλά κάθε μέρα! Ευτυχισμένη 4η Οκτωβρίου Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων.

Ας μην ξεχάσουμε να βάλουμε ένα μπολ με φαγητό και νερό στην πόρτα των φιλόζωων που μας εμπιστεύτηκαν.Καλή 4η Οκτωβρίου Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων.

Λέξεις, μηνύματα και εικόνες για την 4η Οκτωβρίου Ημέρα Προστασίας των Ζώων…

Καλή 4η Οκτωβρίου Παγκόσμια Ημέρα Προστασίας των Ζώων με ένα όνειρο για έναν κόσμο όπου δεν καταστρέφουμε τους φυσικούς οικοτόπους των ζώων καίγοντας, καταστρέφοντας ή μολύνοντάς τα, όπου δεν διαταράσσουμε τη φυσική ισορροπία με τεχνητές παρεμβάσεις και όπου ζούμε σε αρμονία με όλους έμβια όντα.

προτίμηση και να ψηφίσω Ας δείχνουμε την ίδια φροντίδα στους δύστυχους φίλους μας, όχι μόνο μια μέρα, αλλά κάθε μέρα, και ας προσέχουμε τους αγαπημένους μας φίλους. Ευτυχισμένη 4η Οκτωβρίου Ημέρα Προστασίας των Ζώων του Δρόμου.

Ας πλησιάζουμε πάντα με αγάπη τους μικρούς μας φίλους που είναι μαζί μας κάθε στιγμή με την δυστυχισμένη αγάπη τους. Ευτυχισμένη 4η Οκτωβρίου Ημέρα Προστασίας των Ζώων.

Λέξεις, μηνύματα και εικόνες για την 4η Οκτωβρίου Ημέρα Προστασίας των Ζώων…

“Μια μέρα ο Προφήτης μας του είπε ότι ένας άνθρωπος που έβαλε ένα διψασμένο σκυλί να πιει νερό από ένα πηγάδι γεμίζοντας τα παπούτσια του με νερό από το πηγάδι, έλαβε την έγκριση του Αλλάχ και οι αμαρτίες του συγχωρήθηκαν. Οι σύντροφοι ρώτησαν: “Ω Αγγελιοφόρος του Αλλάχ οι καλές πράξεις που γίνονται στα ζώα ανταμείβονται επίσης; Ο Προφήτης μας απάντησε στην ερώτηση: «Υπάρχει ανταμοιβή για το καλό σε κάθε ζωντανό ον».