29η Οκτωβρίου Ημέρα της Δημοκρατίας για την 100η επέτειο Μηνύματα με εικόνες!  Τα λόγια του Ατατούρκ για τη δημοκρατία…

29η Οκτωβρίου Ημέρα της Δημοκρατίας για την 100η επέτειο Μηνύματα με εικόνες! Τα λόγια του Ατατούρκ για τη δημοκρατία…

30 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin
29η Οκτωβρίου Ημέρα της Δημοκρατίας για την 100η επέτειο Μηνύματα με εικόνες!  Τα λόγια του Ατατούρκ για τη δημοκρατία...


Τα μηνύματα μιας από τις επίσημες αργίες, της 29ης Οκτωβρίου Ημέρα της Δημοκρατίας, ήρθαν στο προσκήνιο για την 100η επέτειο της Δημοκρατίας. Με τελετές θα γιορταστεί και φέτος η 29η Οκτωβρίου, όταν άνοιξαν οι πόρτες μιας νέας εποχής στην ιστορία του τουρκικού έθνους με την ανακήρυξη της Δημοκρατίας. Η 29η Οκτωβρίου, που γιορτάζεται ως εθνική εορτή από το 1925, μοιράζεται με τα πιο όμορφα, ουσιαστικά και διαφορετικά μηνύματα της 29ης Οκτωβρίου. Μπορείτε να στείλετε μεγάλα, σύντομα, ουσιαστικά και διάφορα μηνύματα της 29ης Οκτωβρίου στα αγαπημένα σας πρόσωπα μέσω WhatsApp, SMS, Facebook και X.

29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 100Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Η 100ή επέτειος της Ημέρας της Δημοκρατίας στις 29 Οκτωβρίου είναι μια ημέρα που γιορτάζεται με ενθουσιασμό και χαρά σε όλη τη χώρα. Ακολουθούν μερικές προτάσεις μηνυμάτων και λέξεων που μπορείτε να προετοιμάσετε για να μοιραστείτε αυτήν την ιδιαίτερη και ουσιαστική μέρα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα:

“Η Δημοκρατία της Τουρκίας, η οποία ιδρύθηκε υπό την ηγεσία του Γκαζή Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, αποτελεί σύμβολο ανεξαρτησίας και ελευθερίας εδώ και 100 χρόνια. Χρόνια πολλά για την Ημέρα της Δημοκρατίας!”

“Ως έθνος, γιορτάζουμε την 100η επέτειο της Δημοκρατίας μας με ενότητα, αλληλεγγύη και ενθουσιασμό. Ευτυχισμένη 29η Οκτωβρίου Ημέρα της Δημοκρατίας!”

“Η δημοκρατία είναι η εγγύηση της δημοκρατίας και της ελευθερίας. Είναι καθήκον μας να διατηρήσουμε αυτές τις αξίες ζωντανές και να τις δοξάσουμε. Χρόνια πολλά, 29 Οκτωβρίου, Ημέρα της Δημοκρατίας!”

“Είναι στα χέρια των νέων μας να διατηρήσουν, να προστατέψουν και να δοξάσουν τη δημοκρατία μας για πάντα. Συγχαίρω τους νέους μας για την Ημέρα της Δημοκρατίας τους και τους εύχομαι να συνεχίσουν να περπατούν στα χνάρια του Ατατούρκ.”

Μηνύματα 29ης Οκτωβρίου 100ης επετείου της Ημέρας της Δημοκρατίας με εικόνες, λόγια του Ατατούρκ για τη Δημοκρατία...

“Είθε η Ημέρα της Δημοκρατίας της 29ης Οκτωβρίου να είναι σύμβολο ειρήνης, αδελφοσύνης και ειρήνης. Συγχαίρω όλους τους πολίτες μας και τους προσφέρω αγάπη και σεβασμό”.

“Είναι καθήκον μας να προχωρήσουμε παραπέρα στην εκπαίδευση και την επιστήμη σύμφωνα με τον στόχο του Ατατούρκ να “ανέβουμε στο επίπεδο των σύγχρονων πολιτισμών”. Χρόνια πολλά για την Ημέρα της Δημοκρατίας!”

“Η Δημοκρατία της Τουρκίας είναι σύμβολο ελευθερίας και ανεξαρτησίας. Το μεγαλύτερο καθήκον μας είναι να προστατεύσουμε αυτές τις αξίες και να τις μεταδώσουμε στις μελλοντικές γενιές. Χρόνια πολλά στις 29 Οκτωβρίου!”

“Η 29η Οκτωβρίου 1923 είναι η ημερομηνία που το έθνος μας πήρε τη μοίρα του στα χέρια του και καταγράφηκε η ανεξαρτησία και η ελευθερία. Ευτυχισμένη Ημέρα της Δημοκρατίας!”

“Η πίστη και η εμπιστοσύνη του Ατατούρκ στη νεολαία θα κρατήσει τη Δημοκρατία της Τουρκίας ζωντανή για πάντα. Συγχαίρω τους νέους μας για την επέτειο της Δημοκρατίας και τους εύχομαι να ακολουθήσουν τα βήματα του Ατατούρκ.”

“Η Δημοκρατία είναι η ισχυρότερη εγγύηση της δημοκρατίας. Είναι καθήκον μας να προστατεύσουμε αυτές τις αξίες και να τις κρατήσουμε ζωντανές. Χρόνια πολλά στις 29 Οκτωβρίου!”

Μηνύματα 29ης Οκτωβρίου 100ης επετείου της Ημέρας της Δημοκρατίας με εικόνες, λόγια του Ατατούρκ για τη Δημοκρατία...

“Ως έθνος, είμαστε περήφανοι και ενθουσιασμένοι για την 100ή επέτειο της δημοκρατίας μας. Θυμάμαι όλους τους μάρτυρες μας, ιδιαίτερα τον Γκαζί Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ και τους συμπολεμιστές του, και συγχαίρω όλους τους πολίτες μας για την επέτειο της δημοκρατίας.”

«Στην 100ή επέτειο της δημοκρατίας μας, την οποία ο Ατατούρκ χαρακτήρισε «το μεγαλύτερο έργο μου», υπόσχομαι να κρατήσω για πάντα ζωντανή αυτή την ιερή εμπιστοσύνη και να γιορτάσω τη γιορτή όλου του λαού μας».

“Στην 100ή επέτειο της δημοκρατίας μας, ελπίζουμε να μην ξεχάσουμε να εκτιμήσουμε τη δημοκρατία και τις ελευθερίες μας και να υπερασπιστούμε τις αρχές και τις μεταρρυθμίσεις του Ατατούρκ… Ευτυχισμένη 29η Οκτωβρίου Ημέρα της Δημοκρατίας!”

“Η επέτειος της Δημοκρατίας στις 29 Οκτωβρίου ας είναι η αρχή για πολλά χρόνια ειρήνης, αδελφοσύνης και γαλήνης. Καλές γιορτές”.

Μηνύματα 29ης Οκτωβρίου 100ης επετείου της Ημέρας της Δημοκρατίας με εικόνες, λόγια του Ατατούρκ για τη Δημοκρατία...ΛΟΓΙΑ ΑΤΑΤΟΥΡΚ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Γεια σου, ανερχόμενη νέα γενιά! Εσύ είσαι το μέλλον. Εμείς φτιάξαμε τη δημοκρατία, εσείς είστε αυτοί που την χτίζετε και την κρατάτε ζωντανή.

Μια δημοκρατική διοίκηση ταιριάζει καλύτερα στον χαρακτήρα και τα έθιμα του τουρκικού έθνους.

Αντρών! Αύριο θα ανακηρύξουμε δημοκρατία.

Η Δημοκρατία δεν κερδήθηκε δωρεάν. Χύσαμε αίμα για να το πάρουμε.

Μια μέρα το ταπεινό μου σώμα θα γίνει σκόνη έτσι κι αλλιώς. Αλλά η Δημοκρατία της Τουρκίας ζει για πάντα.

Η Δημοκρατία της Τουρκίας θα είναι ευτυχισμένη, επιτυχημένη και νικήτρια. 29 Οκτωβρίου 1923 (Λόγος II, σελ. 814–15)

Δημοκρατικό καθεστώς σημαίνει μια μορφή διακυβέρνησης με δημοκρατικό σύστημα. Ιδρύσαμε μια δημοκρατία και καθώς γίνεται δέκα ετών, θα πρέπει να εκπληρώσει όλες τις απαιτήσεις της δημοκρατίας όταν έρθει η ώρα. 1933 (Afetinan, Atatürk on BH, σελ. 251)

Εξηγήστε δυνατά τη Δημοκρατία και τις απαιτήσεις της. Μην χάσετε καμία κατάσταση που σας βολεύει να το βάλετε στην καρδιά σας.

Η δημοκρατία μας δεν είναι τόσο αδύναμη όσο φαίνεται. Η Δημοκρατία δεν κερδήθηκε δωρεάν. Χύσαμε αίμα για να το πάρουμε. Χύσαμε το κόκκινο αίμα μας παντού. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να προστατεύσουμε τους θεσμούς μας εάν χρειαστεί. 1923 (Atatürk SD III, σελ. 71)

Μηνύματα 29ης Οκτωβρίου 100ης επετείου της Ημέρας της Δημοκρατίας με εικόνες, λόγια του Ατατούρκ για τη Δημοκρατία...ΜΗΝΥΜΑΤΑ 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΛΟΓΙΑ 2023

Στο νέο έτος της ανακήρυξης της Δημοκρατίας, θυμάμαι με σεβασμό και έλεος τον μεγάλο μας ηγέτη Gazi Mustafa Kemal Atatürk, τους αγαπημένους μας μάρτυρες και βετεράνους και σας συγχαίρω ειλικρινά για την επέτειο της Δημοκρατίας.

Η επέτειος της Δημοκρατίας σημαίνει να ξυπνάς με ενθουσιασμό και ευτυχία. Μια όμορφη, ειρηνική και ολοκληρωμένη 29η Οκτωβρίου στην αγαπημένη μου χώρα και λαό…

Με χαρά υποδεχόμαστε την εικοστή ενάτη Οκτωβρίου, γιατί εκείνη την ημέρα φτάσαμε στη μεγάλη δημοκρατία. Ευτυχισμένη και ένδοξη Ημέρα της Δημοκρατίας.

Μηνύματα 29ης Οκτωβρίου 100ης επετείου της Ημέρας της Δημοκρατίας με εικόνες, λόγια του Ατατούρκ για τη Δημοκρατία...Είναι τιμή, περήφανος και ενθουσιασμένος που γιορτάζουμε την 100η επέτειο της Δημοκρατίας μας, το μεγαλύτερο επίτευγμα του τουρκικού λαού που στάθηκε ενάντια στην εντολή και την αιγίδα του μεγάλου ηγέτη Gazi Mustafa Kemal Atatürk με στόχο την «Ανεξαρτησία ή Θάνατος». Ημέρα…

Εύχομαι η δημοκρατία μας, που έλαμπε εδώ και 100 χρόνια και φώτισε το μέλλον του έθνους μας, να ζήσει για πάντα και συγχαίρω τον τουρκικό λαό για την επέτειο της Δημοκρατίας.

Σε αυτή τη σημαντική και ξεχωριστή ημέρα, την 100ή επέτειο από την ίδρυση της δημοκρατίας μας, γιορτάζουμε την επέτειο της δημοκρατίας του έθνους μας.

Μηνύματα 29ης Οκτωβρίου 100ης επετείου της Ημέρας της Δημοκρατίας με εικόνες, λόγια του Ατατούρκ για τη Δημοκρατία...Είναι τιμή μας να υπερασπιστούμε τη δημοκρατία και να γιορτάσουμε την Ημέρα της Δημοκρατίας του αγαπημένου τουρκικού λαού στις 29 Οκτωβρίου.

Θυμόμαστε όλους τους μάρτυρες και τους βετεράνους μας, ιδιαίτερα τον ηγέτη του αγώνα μας για την ανεξαρτησία και τον ιδρυτή της δημοκρατίας, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, και τους συμπολεμιστές του με ευγνωμοσύνη, σεβασμό και έλεος.

Με την ευκαιρία της 100ής επετείου από την ανακήρυξη της δημοκρατίας μας, θυμάμαι με έλεος όλους τους μάρτυρες και τους βετεράνους μας, ιδιαίτερα τον Γκαζή Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ και τους συμπολεμιστές του, που υπερασπίστηκαν τα ιερά εδάφη της πατρίδας μας με δικό τους κόστος. ζει και βοήθησε το ευγενές έθνος μας να ξαναγεννηθεί από τις στάχτες.

Βιώνουμε τον ενθουσιασμό και την περηφάνια της 100ης επετείου της Δημοκρατίας της Τουρκίας που ιδρύθηκε από τον μεγάλο τουρκικό λαό με τον μεγάλο ηγέτη Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ.

Μηνύματα 29ης Οκτωβρίου 100ης επετείου της Ημέρας της Δημοκρατίας με εικόνες, λόγια του Ατατούρκ για τη Δημοκρατία...ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΛΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Ελπίζουμε ότι οι υπερήφανες ανακαλύψεις και επιτεύγματα της δημοκρατίας, που μας επιτρέπουν να κοιτάμε το μέλλον με μεγάλη ελπίδα, θα μας δώσουν τη δύναμη να ξεπεράσουμε κάθε είδους δύσκολα εμπόδια. “Χαρούμενη μέρα ανεξαρτησίας”.

Γεια σου, ανερχόμενη νέα γενιά! Εσύ είσαι το μέλλον. Εμείς φτιάξαμε τη δημοκρατία, εσείς είστε αυτοί που την χτίζετε και την κρατάτε ζωντανή.

Μηνύματα 29ης Οκτωβρίου 100ης επετείου της Ημέρας της Δημοκρατίας με εικόνες, λόγια του Ατατούρκ για τη Δημοκρατία...Γιορτάζουμε με ενθουσιασμό την 100η επέτειο της Δημοκρατίας μας που ιδρύθηκε υπό την ηγεσία του Ατατούρκ σε όλη την Τουρκία. Η Δημοκρατία της Τουρκίας θα υπάρχει για πάντα. Σας συγχαίρω ειλικρινά για την Ημέρα της Δημοκρατίας την 29η Οκτωβρίου.

Η νίκη του Πολέμου της Ανεξαρτησίας, που πραγματοποιήθηκε από την αλληλεγγύη του τουρκικού λαού γύρω από τον Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, και η επακόλουθη ίδρυση της Δημοκρατίας της Τουρκίας είναι μια επιτυχία που σπάνια καταγράφεται στην ιστορία. Ευτυχισμένη 29η Οκτωβρίου Ημέρα Δημοκρατίας…

Σας συγχαίρω ειλικρινά για την Ημέρα της Δημοκρατίας την 29η Οκτωβρίου.

Μηνύματα 29ης Οκτωβρίου 100ης επετείου της Ημέρας της Δημοκρατίας με εικόνες, λόγια του Ατατούρκ για τη Δημοκρατία...Πηγή έμπνευσής μας θα είναι η τουρκική φιλοσοφία του Διαφωτισμού που πρωτοστάτησε ο Ατατούρκ και η δύναμή μας θα είναι η αγάπη για την πατρίδα, η εθνική συνείδηση, το πνεύμα ενότητας και αλληλεγγύης. Ευτυχισμένη 29η Οκτωβρίου Ημέρα Δημοκρατίας…

Η Δημοκρατία είναι ο πυρήνας της χώρας… Ευτυχισμένη 29η Οκτωβρίου Ημέρα της Δημοκρατίας.

Η Δημοκρατία είναι μια επανάσταση του Διαφωτισμού που ανυψώνει την κοινωνία από umma σε έθνος και ένα άτομο από υπηρέτη σε πολίτη. Η 29η Οκτωβρίου είναι γενέθλια, επανάσταση, με μια λέξη, θαύμα. Ευτυχισμένη 29η Οκτωβρίου Ημέρα Δημοκρατίας…

Μηνύματα 29ης Οκτωβρίου 100ης επετείου της Ημέρας της Δημοκρατίας με εικόνες, λόγια του Ατατούρκ για τη Δημοκρατία...Μια δημοκρατία είναι μια διοίκηση που βασίζεται σε υψηλές ηθικές αξίες και ιδιότητες. Η Δημοκρατία είναι αρετή. Ευτυχισμένη 29η Οκτωβρίου Ημέρα Δημοκρατίας…

Θυμάμαι για άλλη μια φορά με έλεος και ευγνωμοσύνη τον Μέγα Ηγέτη Ατατούρκ, τους συμπολεμιστές του και τους μάρτυρες μας που έχυσαν το αίμα τους σε αυτή τη χώρα για την αγαπημένη τους χώρα και σας συγχαίρω για την επέτειο της Δημοκρατίας με την πιο ειλικρινή μου αγάπη. «Χαρούμενη 29η Οκτωβρίου Ημέρα της Δημοκρατίας.

Μηνύματα 29ης Οκτωβρίου 100ης επετείου της Ημέρας της Δημοκρατίας με εικόνες, λόγια του Ατατούρκ για τη Δημοκρατία...Βιώνουμε τον ενθουσιασμό και την περηφάνια της 100ης επετείου της Δημοκρατίας της Τουρκίας που ιδρύθηκε από τον μεγάλο τουρκικό λαό με τον μεγάλο ηγέτη Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ.

Θυμόμαστε όλους τους μάρτυρες και τους βετεράνους μας, ιδιαίτερα τον ηγέτη του αγώνα μας για την ανεξαρτησία και τον ιδρυτή της δημοκρατίας, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, και τους συμπολεμιστές του με ευγνωμοσύνη, σεβασμό και έλεος.

Η επίτευξη ενός ισχυρού μέλλοντος είναι δυνατή με την προστασία και τη διατήρηση της δημοκρατίας μας ζωντανή. Ευτυχισμένη 29η Οκτωβρίου Ημέρα Δημοκρατίας…

Μηνύματα 29ης Οκτωβρίου 100ης επετείου της Ημέρας της Δημοκρατίας με εικόνες, λόγια του Ατατούρκ για τη Δημοκρατία...Εύχομαι η δημοκρατία μας, που έλαμπε εδώ και 100 χρόνια και φώτισε το μέλλον του έθνους μας, να ζήσει για πάντα και συγχαίρω τον τουρκικό λαό για την επέτειο της Δημοκρατίας.

Μια δημοκρατία είναι μια διοίκηση που βασίζεται σε υψηλές ηθικές αξίες και ιδιότητες. Η Δημοκρατία είναι αρετή. Ευτυχισμένη 29η Οκτωβρίου Ημέρα Δημοκρατίας…

Μηνύματα 29ης Οκτωβρίου 100ης επετείου της Ημέρας της Δημοκρατίας με εικόνες, λόγια του Ατατούρκ για τη Δημοκρατία...

Μηνύματα 29ης Οκτωβρίου 100ης επετείου της Ημέρας της Δημοκρατίας με εικόνες, λόγια του Ατατούρκ για τη Δημοκρατία...Μηνύματα 29ης Οκτωβρίου 100ης επετείου της Ημέρας της Δημοκρατίας με εικόνες, λόγια του Ατατούρκ για τη Δημοκρατία...Μηνύματα 29ης Οκτωβρίου 100ης επετείου της Ημέρας της Δημοκρατίας με εικόνες, λόγια του Ατατούρκ για τη Δημοκρατία...Μηνύματα 29ης Οκτωβρίου 100ης επετείου της Ημέρας της Δημοκρατίας με εικόνες, λόγια του Ατατούρκ για τη Δημοκρατία...

Μηνύματα 29ης Οκτωβρίου 100ης επετείου της Ημέρας της Δημοκρατίας με εικόνες, λόγια του Ατατούρκ για τη Δημοκρατία...29 Οκτωβρίου Ποιήματα για την Ημέρα της Δημοκρατίας: 1, 2, 3, 4, 5 μακροσκελής και σύντομες στάσεις για την ημέρα της Δημοκρατίας...

29 Οκτωβρίου Ποιήματα για την Ημέρα της Δημοκρατίας: 1, 2, 3, 4, 5 μακροσκελής και σύντομες στάσεις για την ημέρα της Δημοκρατίας…