Ώρες επισκέψεων στο TCG Anatolia!  Πού βρίσκεται το αεροπλανοφόρο TCG Anatolian και πότε επισκέπτεται;

Ώρες επισκέψεων στο TCG Anatolia! Πού βρίσκεται το αεροπλανοφόρο TCG Anatolian και πότε επισκέπτεται;

1 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin
Ώρες επισκέψεων στο TCG Anatolia!  Πού βρίσκεται το αεροπλανοφόρο TCG Anatolian και πότε επισκέπτεται;


Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας ανακοίνωσε ότι το πλοίο TCG Anadolu θα ανοίξει για τους πολίτες στην Κωνσταντινούπολη από τις 31 Οκτωβρίου. Το TCG Anatolian Ship άνοιξε για τους επισκέπτες στην Κωνσταντινούπολη τον Απρίλιο. Οι πολίτες που θέλουν να επισκεφθούν την εθνική μας υπερηφάνεια TCG Anadolu αναρωτιούνται πού είναι το πλοίο και πώς να φτάσουν εκεί. Σε ανακοίνωση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας αναφέρεται ότι «η εθνική μας υπερηφάνεια, TCG ANADOLU, είναι ανοιχτή για την επίσκεψη του λαού μας από σήμερα, με αφορμή τα 100 χρόνια της Δημοκρατίας μας, στην Κωνσταντινούπολη».

ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ TCG ANATOLIA

Το TCG Anadolu ανοίγει για τους επισκέπτες στην 100η επέτειο της Δημοκρατίας. Σύμφωνα με τη δήλωση Επισκεφθείτε 1-2 Νοεμβρίου 2023 από τις 10:00 π.μ. έως τις 6:00 μ.μ. Παραμένει ανοιχτό.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ TCG ANADOLU;

Το πλοίο TCG Anatolia είναι επισκέψιμο στο λιμάνι του Sarayburnu. Δεν υπάρχει στάση λεωφορείου ακριβώς μπροστά από την παραλία Sarayburnu. Οι γραμμές λεωφορείων περνούν από το Sarayburnu Sahil. Αυτά τα; Αυτές είναι οι γραμμές 32, 33, 47E, 66, 93, BN1, EM1, EM2. Αφού φύγετε από αυτές τις διαδρομές λεωφορείων, θα φτάσετε στο πάρκο Gülhane μετά από μια σύντομη βόλτα.

Ώρες επισκέψεων TCG Anadolu Πού βρίσκεται το αεροπλανοφόρο TCG Anadolu και πότε επισκέπτεται;ΑΚΙΝΗΤΑ TCG ANATOLIA

– Το TCG Anadolu, που κατασκευάστηκε στο ναυπηγείο Tuzla Sedef, έχει μήκος 230 μέτρα, πλάτος 32 μέτρα και μέγεθος 9 χιλιάδες 200 τετραγωνικά μέτρα.

– Ένα πλοίο με μέγιστο εκτόπισμα 27 χιλιάδες 436 τόνους με πλήρες φορτίο μπορεί να λειτουργεί με μέγιστη ταχύτητα τουλάχιστον 20,5 κόμβων και με οικονομική ταχύτητα 16 κόμβων.

-4 μηχανοποιημένα αμφίβια πλοία, το καθένα με 1 δεξαμενή, μπορούν να έχουν πρόσβαση στη λεκάνη με ικανότητα νερού μέσα στο TCG Anadolu, με ακτίνα πλεύσης τουλάχιστον 9 χιλιάδων ναυτικών μιλίων με πλήρες φορτίο και με οικονομική ταχύτητα.

– Το πλοίο μπορεί να μεταφέρει συνολικά 94 οχήματα στα καταστρώματα των οχημάτων του, συμπεριλαμβανομένων 13 τανκς, 27 τεθωρακισμένων οχημάτων προσγείωσης (ZAHA), 6 τεθωρακισμένων οχημάτων μεταφοράς προσωπικού, 33 διαφόρων οχημάτων και 15 ρυμουλκούμενων.

-Η καμπίνα του πλοίου μπορεί να φιλοξενήσει 10 ελικόπτερα ή 11 UCAV και το υπόστεγο μπορεί να μεταφέρει 19 ελικόπτερα ή 30 UCAV. Το πλοίο μπορεί να φιλοξενήσει 1223 άτομα.

-Το πλοίο διαθέτει νοσοκομειακή εγκατάσταση πλήρους κλίμακας και 2 χειρουργικές αίθουσες.

– Το TCG Anadolu μπορεί να μεταφερθεί από την Τουρκία στην Ιαπωνία ή την Αυστραλία χωρίς ανεφοδιασμό.Πληροφορίες Στρατιωτικής Ισχύος Τουρκικού Στρατού: Πού κατατάσσεται η Τουρκία στην Ισχυρότερη Κατάταξη Στρατού του Κόσμου;

Πληροφορίες Στρατιωτικής Ισχύος Τουρκικού Στρατού: Πού κατατάσσεται η Τουρκία στην Ισχυρότερη Κατάταξη Στρατού του Κόσμου;