Τι ώρα είναι η μεσημεριανή προσευχή;  Ώρα Μεσημεριανής Προσευχής Επαρχίας Diyanet, 18 Οκτωβρίου 2023

Τι ώρα είναι η μεσημεριανή προσευχή; Ώρα Μεσημεριανής Προσευχής Επαρχίας Diyanet, 18 Οκτωβρίου 2023

18 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin
Τι ώρα είναι η μεσημεριανή προσευχή;  Ώρα Μεσημεριανής Προσευχής Επαρχίας Diyanet, 18 Οκτωβρίου 2023Η Προεδρία Θρησκευτικών Υποθέσεων ανακοίνωσε ότι μετά τη σημερινή μεσημεριανή προσευχή θα ακολουθήσει νεκρώσιμη προσευχή για όσους έχασαν τη ζωή τους μετά την επίθεση στη Γάζα. Λοιπόν, πότε και τι ώρα είναι η μεσημεριανή προσευχή σήμερα; Εδώ είναι η ώρα της μεσημεριανής προσευχής της επαρχίας Diyanet στις 18 Οκτωβρίου 2023…Η είδηση ​​συνεχίζεται

Περισσότερα νέα

Η είδηση ​​συνεχίζεται

Περισσότερα νέα

Δήλωση στους λογαριασμούς του στα social media έκανε χθες το βράδυ ο Πρόεδρος Θρησκευμάτων. Σε δήλωση: «Σήμερα θα απαγγελθεί σαλάτα σε όλα τα τζαμιά πριν από τη μεσημεριανή προσευχή για τους μουσουλμάνους αδελφούς μας που δολοφονήθηκαν βάναυσα στις ισραηλινές επιθέσεις στην Παλαιστίνη και μετά τη μεσημεριανή προσευχή θα τελεστεί νεκρώσιμη προσευχή στο πίσω μέρος». ειπώθηκε.

ΕΠΑΡΧΙΑ DİYANETI 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023 ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ

Οι άνθρωποι που εκτελούν τη μεσημεριανή προσευχή στις επαρχίες όπου βρίσκονται σήμερα άρχισαν να αναζητούν πληροφορίες για τις ώρες του αντάν. Η Diyanet μοιράζεται τις επαρχιακές ώρες προσευχής στη σελίδα της για τους χρόνους προσευχής. Μπορείτε επίσης να μάθετε την ώρα της μεσημεριανής προσευχής επιλέγοντας την πόλη στην οποία βρίσκεστε.

Κάντε κλικ ΚΑΤΑ ΕΠΑΡΧΙΑ για τις μεσημεριανές ώρες προσευχής…

Ενώ η μεσημεριανή προσευχή στην Άγκυρα είναι 12:39, στην Κωνσταντινούπολη είναι 12:54 και στη Σμύρνη 13:02.Πώς γίνεται η νεκρώσιμος προσευχή και ποιες προσευχές απαγγέλλονται;  Μπορεί η νεκρώσιμος προσευχή να γίνει χωρίς πλύση;

Πώς γίνεται η νεκρώσιμος προσευχή και ποιες προσευχές απαγγέλλονται; Μπορεί η νεκρώσιμος προσευχή να γίνει χωρίς πλύση;

Πώς γίνεται η μεσημεριανή προσευχή;  Πόσες ρακάτες είναι η μεσημεριανή προσευχή;  Πληροφορίες Diyanet για την εκτέλεση της μεσημεριανής προσευχής!

Πώς γίνεται η μεσημεριανή προσευχή; Πόσες ρακάτες είναι η μεσημεριανή προσευχή; Πληροφορίες Diyanet για την εκτέλεση της μεσημεριανής προσευχής!