Τι να κάνετε στο Büyükada;  Ποια μέρη να επισκεφτείτε σε Büyükada;

Τι να κάνετε στο Büyükada; Ποια μέρη να επισκεφτείτε σε Büyükada;

27 Σεπτεμβρίου, 2023 0 By admin
Τι να κάνετε στο Büyükada;  Ποια μέρη να επισκεφτείτε σε Büyükada;


Εκτός από μια ημερήσια εκδρομή, μπορείτε επίσης να πάτε στην Büyükada τα Σαββατοκύριακα για διακοπές. Το Buyukada έρχεται αμέσως στο μυαλό για τους ανθρώπους στην Κωνσταντινούπολη που θέλουν να πάνε κάπου κοντά και μακριά.

Τι να κάνετε στο Büyükada;

Η καλύτερη ώρα για να πάτε στην Büyükada είναι νωρίς το πρωί. Θα ήταν πολύ ωραίο να πάτε στην Büyükada νωρίς το πρωί και να πάρετε πρωινό. Πολλοί προτιμούν γενικά ένα ποδήλατο για να επισκεφτούν την Büyükada. Υπάρχουν πολλά μέρη στην παραλία όπου μπορείτε να νοικιάσετε ένα ποδήλατο, και μπορείτε να νοικιάσετε ένα ποδήλατο την ώρα ή την ημέρα.

Εάν δεν θέλετε να νοικιάσετε ποδήλατο, μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε την Büyükada με τα πόδια. Στους ανθρώπους που πηγαίνουν στην Büyükada συνιστάται επίσης να επισκεφθούν το Μουσείο των Νησιών και να ανέβουν στο βουνό Aya Yorgi. Επίσης, αν πάτε στην Büyükada τους καλοκαιρινούς μήνες, μπορείτε να κολυμπήσετε στην πισίνα και να κολυμπήσετε στην παραλία των νησιών. Η Büyükada έχει πολλές ιδιωτικές και δημόσιες παραλίες.

Τι να κάνετε στην Büyükada, τι να επισκεφθείτε στην BüyükadaΠοια μέρη να επισκεφτείτε σε Büyükada;

Πλατεία Ρολογιού: Η Πλατεία Ρολογιού απέναντι από την προβλήτα των φέρι Büyükada είναι ένα από τα πιο συμβολικά μέρη. Η πλατεία καμπαναριού, που όλοι πρέπει να επισκεφτούν, χτίστηκε το 1923. Γύρω από την πλατεία υπάρχουν ξενοδοχεία και είναι επίσης δυνατό να μείνετε εδώ.

νησιωτική αγορά: Η αγορά του νησιού βρίσκεται πίσω από την καμπαναριά και την ακτογραμμή. Εκτός από τις διάσημες αλυσίδες αγορών και τους πάγκους χειροτεχνίας, υπάρχουν και πολλές εναλλακτικές για ψώνια εδώ.

Οδοί των νησιών: Είναι πιθανό να ανακαλύψετε νέα μέρη, να περιπλανηθείτε ανάμεσα σε πολύχρωμα λουλούδια ή να κάνετε ποδήλατο στους δρόμους του νησιού. Δεν αποκλείεται να ζήσετε νοσταλγία ενώ περιπλανηθείτε στους δρόμους του νησιού και βλέποντας από κοντά τα ιστορικά αρχοντικά.

Μουσουλμανικό νεκροταφείο Büyükada: Αυτό το νεκροταφείο στο Tepeköy προσελκύει την προσοχή επειδή είναι ο τάφος πολλών διάσημων Τούρκων. Το νεκροταφείο ιδρύθηκε τον 20ο αιώνα με την έγκριση του Μεγάλου Βεζίρη Ριφάτ Πασά για την ταφή των μουσουλμάνων. Εδώ θάφτηκαν σημαντικά ονόματα όπως οι Doğan Avcıoğlu, Aliye Berger και Ahmet Fehim.

Μουσείο Νήσων: Το Μουσείο Νήσων είναι το πρώτο σύγχρονο μουσείο πόλης της Κωνσταντινούπολης. Μέσα στο μουσείο υπάρχουν συλλογές εγγράφων και φωτογραφιών που αφηγούνται την ιστορία και την ιστορία των νησιών από τη δημιουργία τους μέχρι σήμερα.

Τι να κάνετε στην Büyükada, τι να επισκεφθείτε στην BüyükadaΠού είναι η Büyükada;

Όταν μιλάμε για νησιά, ένα από τα πρώτα νησιά που μας έρχεται στο μυαλό είναι η Büyükada. Η Büyükada, παλαιότερα γνωστή ως νησιά Πρίνκιπος, είναι επίσης γνωστή ως Πριγκηπονήσια και βρίσκεται στη Θάλασσα του Μαρμαρά στα ανοιχτά της Κωνσταντινούπολης. Το Büyükada, που βρίσκεται 2 χιλιόμετρα από την ακτή του Maltepe, είναι το μεγαλύτερο νησί της Κωνσταντινούπολης.

Υπάρχουν πλοία για την Büyükada από πολλά διαφορετικά σημεία και μπορείτε να ελέγξετε τις υπηρεσίες πορθμείων ανάλογα με την εγγύτητα της περιοχής σας. Όσοι θέλουν να πάνε στην Büyükada με αστικά πλοία συνιστάται να επιλέξουν τα πλοία Kadıköy, Kabataş, Beşiktaş, Eminönü ή Bostancı. Απέχει 1 ώρα και 10 λεπτά οδικώς από το Kadıköy προς την Büyükada.

Τι να κάνετε στην Büyükada, τι να επισκεφθείτε στην BüyükadaΤι να κάνετε στο Büyükada;

Όσοι πηγαίνουν στην Büyükada μπορούν να εξερευνήσουν το νησί με τα πόδια ή με ποδήλατο. Οι επισκέπτες τους καλοκαιρινούς μήνες συνιστάται να τρώνε παγωτό και να τρώνε σε παραθαλάσσια εστιατόρια. Το περπάτημα στην Büyükada μπορεί να είναι κουραστικό γιατί, εκτός από τους κανονικούς δρόμους, υπάρχουν και απότομες πλαγιές.

Επομένως, μπορείτε να σταματήσετε κάπου και να πιείτε έναν καφέ. Στην Büyükada, μπορείτε να κολυμπήσετε στη θάλασσα ή στην πισίνα ή να κάνετε μια ημερήσια εκδρομή. Λόγω της εγγύτητάς του με την Κωνσταντινούπολη, είναι ένα από τα νησιά που επισκέπτονται περισσότερο οι τουρίστες από και προς την Κωνσταντινούπολη.Λίστα με μέρη που πρέπει να επισκεφτείτε στη Μπαντίρμα... Λίστα με αξιοθέατα και δραστηριότητες στη Μπαντίρμα

Λίστα με μέρη που πρέπει να επισκεφτείτε στη Μπαντίρμα… Λίστα με αξιοθέατα και δραστηριότητες στη Μπαντίρμα