Τι είναι το καιρικό φαινόμενο Red Jinn και πώς εμφανίζεται;  Το Red Goblin προκαλεί σεισμούς;

Τι είναι το καιρικό φαινόμενο Red Jinn και πώς εμφανίζεται; Το Red Goblin προκαλεί σεισμούς;

22 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin
Τι είναι το καιρικό φαινόμενο Red Jinn και πώς εμφανίζεται;  Το Red Goblin προκαλεί σεισμούς;

Τέλος, το φυσικό φαινόμενο του Red Goblin που κατέγραψε η κάμερα στο Αιγαίο αποκάλυψε τις θρυλικές εικόνες. Πώς λοιπόν συμβαίνει αυτό το φαινόμενο, την προέλευση του οποίου αναρωτιούνται οι λάτρεις της φύσης;

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ GOBLIN;

Ανακοίνωση εξέδωσε η Μετεωρολογία για τον Red Goblin που εθεάθη στο Αιγαίο. Το Red Sprite είναι γνωστό ως μια φωτεινή κοκκινωπή λάμψη που μοιάζει με πλάσμα που εμφανίζεται πάνω από τα σύννεφα της καταιγίδας σε υψόμετρο περίπου 95 χιλιομέτρων.

ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΕΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟ DJINN;

Αυτό το καιρικό φαινόμενο εμφανίζεται ως αποτέλεσμα ηλεκτρικών εκκενώσεων στα σύννεφα καταιγίδας. Αυτές οι εκκενώσεις συμβαίνουν όταν θετικά και αρνητικά φορτισμένα σωματίδια ενώνονται σε σύννεφα. Οι ηλεκτρικές εκκενώσεις παράγουν κόκκινους καλικάντζαρους ως αποτέλεσμα του ηλεκτρικού ρεύματος που διέρχεται από ουδέτερα μόρια αζώτου.

Ένας άλλος παράγοντας που είναι αποτελεσματικός στο σχηματισμό του Red Goblin είναι το μέγεθος των νεφών καταιγίδας, η ποσότητα ηλεκτρικού φορτίου στα σύννεφα και η θερμοκρασία της ατμόσφαιρας.

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ Djinn ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΕΙΣΜΟ;

Το Red Goblin είναι γνωστό ως καιρικό φαινόμενο, επομένως δεν σχετίζεται άμεσα με τον σεισμό. Αν και ορισμένοι ερευνητές συσχετίζουν το Red Goblin με τον σεισμό επειδή ο ουρανός φωτίστηκε μετά τον σεισμό, δεν υπάρχει άμεση σύνδεση μεταξύ των δύο γεγονότων.

Φθινοπωρινή ομορφιά στο Erciş

Φθινοπωρινή ομορφιά στο Erciş