Συμβουλές φροντίδας κατοικίδιων από ειδικό

Συμβουλές φροντίδας κατοικίδιων από ειδικό

24 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin
Συμβουλές φροντίδας κατοικίδιων από ειδικό


Ο κτηνίατρος Nimetullah Pulat, ο οποίος έδωσε πληροφορίες για τη φροντίδα των ζώων, είπε ότι ειδικά οι γάτες δεν πρέπει να πλένονται. Ο Pulat είπε: “Όπως γνωρίζετε, οι χειμερινοί μήνες πλησιάζουν. Δίνω συστάσεις τόσο για αδέσποτα ζώα όσο και για κατοικίδια. Μία από τις πιο συχνές ερωτήσεις είναι αν πρέπει να λούζονται οι γάτες. Οι γάτες δεν πρέπει ποτέ να λούζονται. Αρχίζουμε να εμβολιάζουμε τα ζώα. είναι 45 ημερών Το λέμε στον ιδιοκτήτη τον επόμενο μήνα και θα κάνουμε το εμβόλιο κατά τον έλεγχο». ” αυτός είπε.

Δηλώνοντας ότι είναι επίσης σημαντικό να χρησιμοποιούμε τη σωστή τροφή, ο Pulat είπε: “Σίγουρα δεν πρέπει να δίνουμε στα κατοικίδιά μας σπιτική τροφή. Φυσικά, δεν συνιστούμε κάθε τροφή. Μπορείτε να συμβουλευτείτε το γιατρό σας για το φαγητό. Εάν χρειάζεται ζωγραφίζουμε δίνοντας προσοχή στα αδέσποτα ζώα, ξεκινήσαμε με το σύνθημα «ένα μπολ νερό, ένα μπολ φαγητό».Ας μην αγαπάμε από μακριά: «Δίνουμε και υιοθετούμε. Όσο περισσότερες υιοθεσίες κάνουμε τους χειμερινούς μήνες, τόσο καλύτερα είναι τα ζώα», είπε.

Εκφράζοντας ότι οι εμβολιασμοί των ζώων δεν πρέπει να παραμελούνται, ο Pulat είπε: «Η αντιπαρασιτική θεραπεία είναι πολύ σημαντική τόσο για την υγεία των κατοικίδιων όσο και για την ανθρώπινη υγεία. Συναντώ ανθρώπους που λένε, “Δεν αφήνω τα κατοικίδια ζώα μου να πάνε έξω, γιατί χρειάζονται παράσιτα;” Αυτή είναι μια κακή ιδέα. Εσωτερικά και εξωτερικά παράσιτα κάθε 2 μήνες.” «Πρέπει να γίνει εμβολιασμός», είπε.