Στήριξη των παιδιών της σεισμογενούς περιοχής με το έργο παραμυθένιο τροχόσπιτο

Στήριξη των παιδιών της σεισμογενούς περιοχής με το έργο παραμυθένιο τροχόσπιτο

8 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin
Στήριξη των παιδιών της σεισμογενούς περιοχής με το έργο


Στο πλαίσιο του έργου, επισκέφθηκαν πόλεις με κοντέινερ στο Hatay, το Adıyaman και το Kahramanmaraş και διηγήθηκαν θεραπευτικές ιστορίες που εγκρίθηκαν από ψυχολόγους σε εκατοντάδες παιδιά που επλήγησαν από τον σεισμό. Διοργανώθηκαν εργαστήρια μουσικής και τέχνης για την ευαισθητοποίηση του σώματος. Η θεραπευτική δύναμη του παιχνιδιού, της τέχνης και της κοινωνικής αλληλεπίδρασης εξηγήθηκε στους γονείς – γνωρίζοντας το σεβασμό του συλλογικού τραύματος – με την υποστήριξη ενός ειδικού ψυχολόγου.

Στο έργο συμμετείχαν η Damla Yardımcıoğlu, αφηγήτρια παραμυθιών και παιδαγωγός στην πρώιμη παιδική ηλικία, ο Can Emre Uygan, δάσκαλος μουσικής και παιδαγωγός στο δημοτικό σχολείο Orff και ο ψυχολόγος Çiğdem Doğan Bilgin. Ανακοινώνοντας ότι διπλασίασε την παραγωγή της μετά τον σεισμό και ενίσχυσε την βοήθεια προς την περιοχή, η εταιρεία τόνισε ότι η ψυχοκοινωνική υποστήριξη είναι εξίσου σημαντική με τις βασικές ανάγκες και ανακοίνωσε ότι θα υλοποιήσει το έργο του παραμυθιού καραβάνι. Η δημιουργική διαφημιστική εταιρεία Atom Istanbul ανέλαβε τις δημιουργικές διαδικασίες επικοινωνίας του έργου.

Στήριξη των παιδιών της σεισμογενούς περιοχής με το έργο

Gökçe Uysal Kurer, Διευθυντής Μάρκετινγκ της Türkiye. «Αυτό ήταν το πιο σημαντικό έργο για εμάς φέτος. Είδαμε στα λαμπερά και όμορφα μάτια των παιδιών ότι ο κόσμος είναι ένα μέρος πολύ πιο ουσιαστικό αρκεί να μπορούμε να ονειρευόμαστε μαζί. «Σίγουρα θα συνεχίσουμε το έργο μας του χρόνου». είπε.