Στάσεις και διαδρομή γραμμής μετρό Başakşehir-Kayaşehir!  Πού περνά η γραμμή του μετρό Başakşehir-Kayaşehir;

Στάσεις και διαδρομή γραμμής μετρό Başakşehir-Kayaşehir! Πού περνά η γραμμή του μετρό Başakşehir-Kayaşehir;

29 Σεπτεμβρίου, 2023 0 By admin
Στάσεις και διαδρομή γραμμής μετρό Başakşehir-Kayaşehir!  Πού περνά η γραμμή του μετρό Başakşehir-Kayaşehir;


Οι σταθμοί του μετρό Başakşehir-Kayaşehir θα εξερευνηθούν από όσους θα τους χρησιμοποιήσουν αφού τεθούν σε λειτουργία. Η γραμμή του μετρό Başakşehir – Kayaşehir ξεκίνησε στις 8 Απριλίου 2023 στις 15:30. Η γραμμή του μετρό Başakşehir-Çami και Sakura City Hospital – Kayaşehir έχει μήκος 6,2 χιλιόμετρα, έχει 4 σταθμούς και ταχύτητα 80 km/h. Είναι η συνέχεια του μετρό Kirazlı-Başakşehir-Olimpiyatköy. Το μετρό Başakşehir-Kayaşehir διέρχεται από 4 στάσεις και καταλήγει στη στάση Kayabaşı. Θα εξαντληθεί. Με τη γραμμή του μετρό Başakşehir Kayaşehir, η οποία έχει μήκος γραμμής 3 χιλιομέτρων, η απόσταση μεταξύ των δύο συνοικιών μειώνεται στα 4,5 λεπτά.Στάσεις και διαδρομή γραμμής του μετρό Başakşehir-Kayaşehir Πού περνά η γραμμή του μετρό Başakşehir-Kayaşehir;Με την εισαγωγή της γραμμής, ο χρόνος ταξιδιού μεταξύ Kayaşehir-Mahmutbey είναι 20 λεπτά, Metrokent-Bakırköy Freedom Square 29 λεπτά, Metrokent-Istanbul Airport 24 λεπτά και Çam και Sakura City Hospital-Bağcılar 23 λεπτά. . Η γραμμή του μετρό, που μπορεί να εξυπηρετήσει 70 χιλιάδες επιβάτες την ώρα προς μία κατεύθυνση με οχήματα σχεδιαστικής ταχύτητας 80 χιλιομέτρων, αναμένεται να προσφέρει μεγάλη ευκολία ειδικά σε όσους θέλουν να φτάσουν στο νοσοκομείο της πόλης.

ΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕΤΡΟΓΡΑΜΜΟΥ BAŞAKŞEHİR-KAYAŞEHİR

Στάσεις και διαδρομή γραμμής του μετρό Başakşehir-Kayaşehir Πού περνά η γραμμή του μετρό Başakşehir-Kayaşehir;Σε ένα έργο μήκους 6,2 χιλιομέτρων που ξεκινά από το σταθμό του μετρό Başakşehir Metrokent Σταθμοί Onurukti, City Hospital, Kayaşehir και Kayaşehir Meydan Υπάρχουν 4 στάσεις: Project; Θα ενσωματωθεί με τη γραμμή Bağcılar-Olimpiyatköy στο σταθμό Metrokent και με τη γραμμή Halkalı-Istanbul Airport στη στάση Kayaşehir. Με αυτήν την ενοποίηση, οι περιοχές Güngören, Bağcılar, Bahçelievler και Başakşehir θα μεταφέρονται στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης με το μετρό.

ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΠΟ ΣΤΑΣΗ ΜΕΤΡΟ BAŞAKŞEHİR–KAYAŞEHİR

-Güngören
-Bağcılar
-Bahçelievler
– Μπασακσεχίρ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ BAŞAKŞEHİRI – KAYAŞEHİRI METO STOPS

– με τη γραμμή Μ3 Kirazlı-Metrokent/Başakşehir στην οποία συνδέεται και την επακόλουθη νότια επέκτασή της·
– με τη γραμμή M9 Ataköy-Olympic του μετρό στο σταθμό İkitelli Sanayi
– με τη γραμμή M7 του μετρό Kabataş-Mahmutbey-Esenyurt στο σταθμό Mahmutbey
– με τη γραμμή M1B Yenikapı-Kirazlı του μετρό στο σταθμό Kirazlı,
– Γραμμή M1A του μετρό Yenikapı-Atatürk Airport στο σταθμό Bakırköy-İncirli,
– με το Marmaray στο σταθμό Freedom Square,
– Ο σταθμός Bakırköy İDO έχει τη δυνατότητα ενσωμάτωσης θαλάσσιων λεωφορείων.

Στάσεις και διαδρομή γραμμής του μετρό Başakşehir-Kayaşehir Πού περνά η γραμμή του μετρό Başakşehir-Kayaşehir;Η γραμμή Marmaray σταματά 2023 (Halkalı-Gebze): από ποιες στάσεις θα περάσει το Marmaray;

Η γραμμή Marmaray σταματά 2023 (Halkalı-Gebze): από ποιες στάσεις θα περάσει το Marmaray;