Πώς να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα προσθήκης μουσικής του Instagram;

Πώς να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα προσθήκης μουσικής του Instagram;

2 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin
Πώς να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα προσθήκης μουσικής του Instagram;


Πολλοί άνθρωποι έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν τη δυνατότητα προσθήκης μουσικής στις ιστορίες του Instagram. Χιλιάδες χρήστες που θέλουν να μοιραστούν τις ιστορίες τους με μουσική μπορούν να προσθέσουν όποια μουσική θέλουν στο τραγούδι που έχουν δημιουργήσει. Αρκεί να ακολουθήσετε 3 βήματα για να πραγματοποιήσετε αυτή τη διαδικασία. Ακολουθούν τα βήματα και τι πρέπει να γνωρίζουν οι χρήστες σε περίπτωση που οι χρήστες αντιμετωπίσουν προβλήματα…

ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ INSTAGRAM;

  • Τώρα μπορείτε να προσθέσετε ιστορίες σε ιστορίες στο Instagram. Για να προσθέσετε μουσική σε μια ιστορία, πρέπει πρώτα να μπείτε στην ενότητα Ιστορίες Instagram.
  • Στη συνέχεια, προσθέστε την εικόνα που θέλετε να μοιραστείτε στην ιστορία και, στη συνέχεια, σύρετε προς τα επάνω στην οθόνη.
  • Όταν κάνετε κύλιση προς τα πάνω στην οθόνη, θα πρέπει να επιλέξετε το εικονίδιο μουσικής. Αφού επιλέξετε το εικονίδιο μουσικής, μπορείτε να αναζητήσετε και να προσθέσετε το τραγούδι που θέλετε από την ενότητα αναζήτησης.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα προσθήκης μουσικής του Instagram

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΤΕ ΜΟΥΣΙΚΗ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα προσθήκης μουσικής ή εάν δεν βλέπετε την επιλογή προσθήκης μουσικής αφού εκτελέσετε τα παραπάνω βήματα, ενημερώστε την εφαρμογή Instagram. Σε παλαιότερες εκδόσεις, η εφαρμογή μπορεί να δώσει μια προειδοποίηση “Η μουσική του Instagram δεν είναι διαθέσιμη στην περιοχή σας”. Επομένως, τα άτομα που χρησιμοποιούν την παλιά έκδοση μπορούν να έχουν πρόσβαση στο σύστημα προσθήκης μουσικής ενημερώνοντας την εφαρμογή. Για να ενημερώσετε την εφαρμογή, μεταβείτε στην ενότητα εφαρμογών του κινητού σας τηλεφώνου και επιλέξτε Instagram από εκεί και κάντε κλικ στο κουμπί ενημέρωση της εφαρμογής.