Πώς να προσκαλέσετε κάποιον από το στρατό;  Συγχαρητήρια στις νέες αφίξεις από τον στρατό…

Πώς να προσκαλέσετε κάποιον από το στρατό; Συγχαρητήρια στις νέες αφίξεις από τον στρατό…

2 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin
Πώς να προσκαλέσετε κάποιον από το στρατό;  Συγχαρητήρια στις νέες αφίξεις από τον στρατό...


Πώς να προσκαλέσετε κάποιον από το στρατό;

Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να χαιρετιστεί ο στρατεύσιμος και να υπάρχει κάτι να πει σε αυτό το άτομο. Το κυριότερο από αυτά είναι το «να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά». Πολλοί άνθρωποι ακούν αυτή την έκφραση όταν επιστρέφουν από τη στρατιωτική θητεία. Έτσι, μπορεί να αρχίσει να χαίρεται που τελείωσε η στρατιωτική του θητεία.

Συγχαρητήρια στον νεοσύλλεκτο από τον στρατό

Ένα άτομο που προέρχεται από τον στρατό θέλει να ακούσει για τους ανθρώπους που τον καλωσορίζουν. Ανάμεσά τους, είναι εξαιρετικά σημαντικό να πει πράγματα που τον κάνουν χαρούμενο. Όταν εύχεστε καλή τύχη σε έναν νέο στρατιώτη, μπορείτε να πείτε τα εξής:

– Καλώς ήρθες, ήρωά μου.

– Ελπίζω ο Θεός να το δώσει σε όλους.

– Μας έλειψες τόσο πολύ.

– Τελείωσες το χρέος σου προς το κράτος.

– Είμαστε πολύ περήφανοι για σένα.

– Δόξα τω Θεώ που τελείωσες τη στρατιωτική σου θητεία.

– Συναντηθήκαμε ξανά.

– Ο Θεός σε επανένωσε μαζί μας.

– Φαίνεσαι πολύ καλή.

– Το λιοντάρι μας επέστρεψε.

Οι παραπάνω προτάσεις μπορούν να ειπωθούν σε κάποιον που προέρχεται από τον στρατό. Καθένας από αυτούς του δίνει ένα ήθος. Φυσικά, μπορείτε να πείτε και αστεία σχόλια σε κάποιον που προέρχεται από τον στρατό. Το πιο σημαντικό από αυτά είναι να πείτε «η πραγματική στρατιωτική σας θητεία αρχίζει τώρα». Αυτή η παρατήρηση τον κάνει να χαμογελά λίγο.

Μπορείτε να πείτε σε κάποιον από το στρατό ό,τι αισθάνεστε. Φυσικά, εδώ είναι σημαντική η εγγύτητα των ανθρώπων που λαμβάνουν το στρατό. Είναι πιθανό να είσαι κοντά στη μητέρα, τον πατέρα, τον σύζυγο, τον αρραβωνιαστικό, τον εραστή σου και πολλές άλλες πτυχές. Επομένως, τα λόγια που πρέπει να πείτε σε κάποιον που προέρχεται από τον στρατό μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τα συναισθήματα που νιώθετε.

Πώς πρέπει να αντιμετωπίζεται κάποιος από το στρατό;

Είναι σημαντικό να έχουμε μια ηθική στάση απέναντι στον στρατό. Επιπλέον, ένα άτομο που προέρχεται από τον στρατό δεν μπορεί να βγει αμέσως από την ψυχολογία αυτής της κατάστασης. Επομένως, θα ήταν ωφέλιμο να του συμπεριφερόμαστε καλά. Είναι σημαντικό να μοιραστείτε μαζί του τη χαρά που νιώθει για την επιστροφή του. Αυτή είναι μια σωστή υποδοχή για όσους προέρχονται από το στρατό.

Ποιες είναι οι πιο σημαντικές προτάσεις για να πείτε σε έναν βετεράνο του στρατού;

Οι άνθρωποι που βγαίνουν από τον στρατό είναι γνωστό ότι έχουν πολλά πράγματα να πουν με νόημα. Όσοι προέρχονται από το στρατό θα είναι ικανοποιημένοι με αυτές τις λέξεις που έχουν νόημα. Τα ακόλουθα λόγια μπορούν να ειπωθούν σε κάποιον που προέρχεται από τον στρατό:

– Χαιρόμαστε πολύ που ήρθατε με ασφάλεια.

– Ήμασταν πολύ λυπημένοι όταν δεν ήσουν κοντά, αλλά τώρα μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι.

– Κάνατε καλά το εθνικό σας καθήκον.

– Περιμέναμε την επιστροφή σας από τη στρατιωτική θητεία.

– Όλοι χάρηκαν πολύ όταν γύρισες.

– Πρόσεχες καλά τον εαυτό σου, καλώς ήρθες.

– Τώρα μπορείτε να συνεχίσετε τη ζωή σας από εκεί που σταματήσατε.

Είναι απολύτως απαραίτητο να κρατάς χαρούμενο κάποιον που προέρχεται από στρατιωτικό ηθικό. Γιατί, ως γνωστόν, θέλουν να ξεφύγουν από τη στρατιωτική ψυχολογία. Αυτό είναι δυνατό μόνο με προτάσεις με νόημα.Τι είναι οι στρατιωτικοί όροι;  Μια λίστα με στρατιωτικούς όρους και τη σημασία τους...

Τι είναι οι στρατιωτικοί όροι; Μια λίστα με στρατιωτικούς όρους και τη σημασία τους…