Πώς να ζητήσετε άδεια οδήγησης μηχανοκίνητου οχήματος e-state;  Η ευκολία της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης όταν παίρνεις άδεια οδήγησης!

Πώς να ζητήσετε άδεια οδήγησης μηχανοκίνητου οχήματος e-state; Η ευκολία της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης όταν παίρνεις άδεια οδήγησης!

13 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin
Πώς να ζητήσετε άδεια οδήγησης μηχανοκίνητου οχήματος e-state;  Η ευκολία της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης όταν παίρνεις άδεια οδήγησης!


Οι συναλλαγές μπορούν να ολοκληρωθούν ταχύτερα σε πολλά κρατικά ιδρύματα με συστήματα ενσωματωμένα στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση. Το Γραφείο Ψηφιακού Μετασχηματισμού του Προέδρου, η Γενική Διεύθυνση Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων του Εθνικού Υπουργείου Παιδείας και η TÜRKSAT Satellite Communication Kablo TV A.Ş. Η πραγματοποίηση συναλλαγών είναι πλέον πολύ πιο εύκολη χάρη στο έργο “Ενσωμάτωση της υπηρεσίας αιτήματος άδειας οδήγησης μηχανοκίνητου οχήματος και της υπηρεσίας επαλήθευσης άδειας οδήγησης μηχανοκίνητου οχήματος στην πύλη ηλεκτρονικής διακυβέρνησης”, το οποίο πραγματοποιείται από κοινού από την .

Πώς να ζητήσετε άδεια οδήγησης μηχανοκίνητου οχήματος e-state;

Αφού συνδεθείτε στο e-state με τον αριθμό TR ID και τον κωδικό πρόσβασής σας, μπορείτε είτε να πληκτρολογήσετε “driver” στο πεδίο αναζήτησης ή να επιλέξετε αυτήν την υπηρεσία μεταξύ των συναλλαγών του σχετικού φορέα. Στη συνέχεια, η ηλεκτρονική διακυβέρνηση θα σας δώσει ένα έγγραφο με γραμμωτό κώδικα.

Κάντε κλικ εδώ για να συνδεθείτε στην Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση…

Περίπου 3 εκατομμύρια άνθρωποι λαμβάνουν πιστοποιητικό από σχολές οδήγησης μηχανοκίνητων οχημάτων κάθε χρόνο. Τα πιστοποιητικά εκδόθηκαν σε μαθήματα οδήγησης ιδιωτικών μηχανοκίνητων οχημάτων, επαληθεύτηκαν από επαρχιακές ή περιφερειακές εθνικές διευθύνσεις εκπαίδευσης, υπογράφηκαν και διανεμήθηκαν στους εκπαιδευόμενους και οι εκπαιδευόμενοι πήγαιναν στις διευθύνσεις πληθυσμού και ιθαγένειας με αυτά τα πιστοποιητικά και επισημοποίησαν τα πιστοποιητικά τους σε άδειες οδήγησης.

Χάρη στην εφαρμογή που ξεκίνησε σήμερα, η αίτηση για άδεια οδήγησης μηχανοκίνητου οχήματος και οι διαδικασίες επαλήθευσης μπορούν πλέον να γίνονται μέσω e-State.Νέα εποχή στο ηλεκτρονικό κράτος!  Οι συνδρομητές μπορούν πλέον να συγκρίνουν προσφορές τιμών και καμπάνιας

Νέα εποχή στο ηλεκτρονικό κράτος! Οι συνδρομητές μπορούν πλέον να συγκρίνουν τιμές και προωθητικές προσφορές