Πώς να εκτελέσετε την προσευχή Mawlid Kandil, πόσες ρακάτες;  Προσευχές κατά τη διάρκεια του Mawlid Kandil… Τι ώρα είναι η προσευχή Mawlid Kandil;

Πώς να εκτελέσετε την προσευχή Mawlid Kandil, πόσες ρακάτες; Προσευχές κατά τη διάρκεια του Mawlid Kandil… Τι ώρα είναι η προσευχή Mawlid Kandil;

26 Σεπτεμβρίου, 2023 0 By admin
Πώς να εκτελέσετε την προσευχή Mawlid Kandil, πόσες ρακάτες;  Mawlid Kandil Prayers... Τι ώρα είναι η προσευχή Mawlid Kandil;


Επιδιώκεται η προσευχή Mawlid Kandil με αφορμή την άγια νύχτα. Οι μέρες και οι νύχτες του Καντίλ είναι ιερές ημερομηνίες κατά τις οποίες οι Μουσουλμάνοι ανοίγουν τα χέρια τους στον Θεό και ζητούν συγχώρεση για τις αμαρτίες και οι πόρτες των επιθυμιών είναι ανοιχτές. Στη θρησκεία μας, δεν υπάρχει καμία μορφή λατρείας που να είναι συγκεκριμένη για την άγια νύχτα. Σε αυτές τις ειδικές νύχτες, συνιστάται η εκτέλεση προσευχών tasbih και tayajjud, καθώς και τακτικές προσευχές και προσευχές για καταστροφή. Επιπλέον, μεταξύ των υπηρεσιών Mawlid Qandil, είναι καλύτερο να διαβάσετε πολλές προσευχές, να μετανοήσετε και να ζητήσετε συγχώρεση.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ MEVLID KANDIL;

Προσευχή ροζάριο που προσφέρεται στο Mawlid Kandil “Προσευχή Mawlid Kandil” Αν και ονομάζεται , αυτή η προσευχή είναι ίδια με την προσευχή που προσφέρεται σε άλλα λυχνάρια. Hz. Αυτή η προσευχή, την οποία ο Μωάμεθ (σ.σ.) συνέστησε στον θείο του, εκτελείται επίσης στο Mawlid Kandil και φέρνει μεγάλη ανταμοιβή σε αυτόν που την εκτελεί. Η προσευχή του Ροδαρίου είναι μια συνιστώμενη προσευχή που συνιστάται να γίνεται τουλάχιστον μία φορά στη ζωή.

ΠΟΤΕ ΤΕΛΕΙΤΑΙ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΝΤΙΛ;

Η νυχτερινή προσευχή Mawlid Qandil μπορεί να πραγματοποιηθεί μεταξύ της βραδινής προσευχής και της νυχτερινής προσευχής ή αργότερα τη νύχτα. Δεν υπάρχει ειδική ώρα για αυτό.

ΠΟΣΕΣ ΡΑΚΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΒΛΙΔ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ;

Το Υπουργείο Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι η προσευχή του κομπολόι αποτελείται από 4 ρακάτες. Ο Αγγελιαφόρος του Αλλάχ (SA) είπε στον θείο του Αμπάς: «Κοίτα θείε, επιτρέψτε μου να σας διδάξω κάτι που θα έχει δέκα οφέλη· αν το κάνετε αυτό, η πρώτη και η τελευταία από τις αμαρτίες σας, παλιές και νέες, από εκείνες τις αμαρτίες που διέπραξες χωρίς να το ξέρεις και όσοι έκανες εν γνώσει σου, μικροί και μεγάλοι, και εκείνοι που έκανες κρυφά και φανερά, θα καταστραφούν». «Ο Θεός θα συγχωρήσει τις δέκα αμαρτίες σου». Συμβούλεψε και δίδαξε αυτή την προσευχή λέγοντας· Hz. Όταν ο Αμπάς είπε, «Δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό κάθε μέρα», ο Hz. Ο Προφήτης δήλωσε ότι αυτή η προσευχή μία φορά την εβδομάδα, μία φορά το μήνα, μία φορά το χρόνο ή μία φορά στη ζωή είναι αρκετή (Ebû Dâvûd, Tatavvu’, 14, Tirmidhi, Salat, 238).

Πώς να εκτελέσετε την προσευχή Mawlid Qandil, πόσες ρακάτες προσευχές να πραγματοποιήσετε στο Mawlid Qandil... Τι ώρα είναι η προσευχή Mawlid Qandil;ΠΩΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ MEVLID KANDIL;

Η προσευχή Mawlid Qandil (προσευχή Tasbih) αποτελείται από τέσσερις ρακάτες και εκτελείται ως εξής:

Η προσευχή ξεκινά με την πρόθεση «να προσφέρουμε το ροζάριο για χάρη του Αλλάχ».

Μετά το Subhanake, πείτε “Subhanallahi ve’l-hamdulillahi velâ ilahe illallahu vallahu ekber” 15 φορές.

Στη συνέχεια απαγγέλλεται το audhu basmalah και μετά την ανάγνωση της Fâtiha και της σούρας, “Subhanallahi ve’l-hamdulillahi velâ ilâhe illallahu wallahu akbar” λέγεται άλλες 10 φορές.

Αυτό το tasbih απαγγέλλεται 10 φορές κατά την υπόκλιση, 10 φορές όταν στέκεστε όρθιος μετά την υπόκλιση, 10 φορές στην πρώτη υπόκλιση, 10 φορές στην υπόκλιση και 10 φορές στη δεύτερη υπόκλιση.

Έτσι, συμπληρώνονται 75 τασμπίχ σε κάθε ρακάτ.

Όταν ξεκινήσει το δεύτερο ρακάτ, το tasbih απαγγέλλεται 15 φορές, μετά απαγγέλλεται η bismillah, η fatiha και η surah και η tasbih απαγγέλλεται 10 φορές.

Οι υπόλοιπες ρακάτες επαναλαμβάνονται με τον ίδιο τρόπο και έτσι συμπληρώνονται 4 ρακάτες και απαγγέλλονται συνολικά τριακόσιες τάσμπιχ.

ΜΕΒΛΙΔ ΚΕΡΙ ΚΟΠΟΛΟΚΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗ

Τη νύχτα του Mawlid Kandil, η προσευχή του ροζάριο, που είναι ένα μέσο συγχώρεσης αμαρτιών, γίνεται σε 4 ρακάτες. Για να εκτελέσετε αυτή την προσευχή τη νύχτα του Καντίλ, πρέπει να γνωρίζετε αυτό το κομπολόι από την καρδιά.

Ο Θεός να σε ευλογεί. Αυτό είναι όλο, αυτό είναι όλο, αυτό είναι όλο. لْعَظِيمِ

“Subhanallahi vel-hamdu lillahi ve lâ ilâhe illallahu vallahu akbar. Ve lâ hawle vel lâ lâhu lâ-aliyyil-aziym” Στην προσευχή του Ροδαρίου, ο αριθμός των tasbihs που απαγγέλλονται σε κάθε ρακάτ είναι 75. Απαγγέλλονται 300 ροζάρια σε τέσσερα ρακάτια .

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΧΑΤΖΕΤ ΤΩΝ 12 ΡΑΚΑΤΩΝ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΚΑΝΤΙΛ

Συνιστάται να εκτελείτε υποκλητική προσευχή 12 ρακάτων το βράδυ του Καντίλ. Μπορείτε να εκτελέσετε την προσευχή Nafilah Hajat με το Ayetel Kursi ή τη Surah al-Qadr. Ο σκοπός της νυχτερινής προσευχής Καντίλ είναι ο εξής: “Κύριε, έχω κάνει πρόθεση να προσευχηθώ για την ευχαρίστησή σου. Απόψε, για τον αγαπημένο μας Προφήτη Μωάμεθ, τον οποίο τιμήσατε με την αγάπη σας, δείχνοντας τα επτά στρώματα του ουρανού και όλα του μυστικά, ο ανήμπορος υπηρέτης σου εκλιπαρεί για τη θεϊκή σου συγχώρεση και ευλογίες». «Πάρτε τη συγκατάθεση του Θεού σας».

ΥΠΟΒΟΛΗ ΜΙΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ

Τη νύχτα του Καντίλ τελείται υποκλητική προσευχή με χαιρετισμό κάθε δύο ρακάτες. Η λεπτομερής περιγραφή της προσευχής για βοήθεια στο Kandiliöö με τον Ayetel Kürsi είναι η εξής.

Αυτή η προσευχή στην 1η ρακάτ: Subhaneke + Fatiha + 3 Ayetel Kursî / Αυτή η προσευχή στο 2ο rakat: Fatiha + Ihlâs + Felâk + Nas. Προσευχή ανάγκης στο τέλος του 2ου ρακάτου: Ettehiyyâtü + salli + barik Προσευχή ανάγκης στο τέλος του 3ου ρακάτου: Subhaneke + Fatiha + Ihlâs + Falâk + Nas. Προσευχή ανάγκης 4ο ρακάτ: Fatiha + Ihlas + Falaq + Nas. Στο τέλος του ρακάτ: Απαγγέλλονται οι προσευχές Ettehiyyâtü + Allahümme salli + Allahümme barik + Rabbenâ.

Έτσι ολοκληρώνετε την επείγουσα προσευχή με 12 ρακάτες. Μετά την προσευχή.

-4 Fatiha-i Şerife

-100 φορές “SubhanAllahi ve’l-hamdu lillahi vela ilahe illallahu vAllahu akbar.” ουα ουα ουα ουα ουα ουα ουα ουα ουα ουα ουα ουα ουα ουα ουα ουα ουα ουα ουα ουα ουα ουα ουα ουαλ ουα ουα ουα ουα ουα ουα ουάλα ουάλα ουάλα ουάλα ουάλα ουάλα ουάλα ουάλα ουάλα ουάλα ουαλ ουαλ ουαλ ουαλ ουαλ wal wal wal wal wal wal wal wal wal wal wal wal wal wal wal wal wal wal wal wal wal wal wal wal wala wal wal wala δύναμη.
-100 Ιστιγκφάρ αλ-Σαρίφ

– Διαβάστε 100 salawat-i sharif και προσευχηθείτε.

ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΧΑΚΕΤ ΜΕ ΤΗ ΣΟΥΡΑ ΚΑΝΤΡΙ;

Η εκτέλεση της προσευχής Hajat με την Surah Qadir είναι η εξής: 1η Ρακάτ: 1 Fatiha, 3 Surah al-Qadr και Surah al-Ikhlas, 2η Rakat: 1 Fatiha, 3 Surah al-Ikhlas, 3η Rakat: 1 Fatiha, 3 Surah al -Καντρ, 4ο ρακάτ: Απαγγέλλονται 1 Fatiha 3 Sherifs του Ihlas.

Πώς να εκτελέσετε την προσευχή Tahajjud (νυχτερινή);Μηνύματα, ρήσεις Mevlid Kandil 2023: Ρήσεις από το Mevlid Kandil με εικόνες, στίχους, χαντίθ, συναισθηματικά λόγια!

Μηνύματα, ρήσεις Mevlid Kandil 2023: Ρήσεις από το Mevlid Kandil με εικόνες, στίχους, χαντίθ, συναισθηματικά λόγια!