Πότε και ποιες ημερομηνίες ισχύει η καμπάνια φθηνών εισιτηρίων Anadolujet;

Πότε και ποιες ημερομηνίες ισχύει η καμπάνια φθηνών εισιτηρίων Anadolujet;

3 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin
Πότε και ποιες ημερομηνίες ισχύει η καμπάνια φθηνών εισιτηρίων Anadolujet;


Λεπτομέρειες για την εκστρατεία χαμηλού κόστους εισιτηρίων της AnadoluJet είναι στην ημερήσια διάταξη. Η AnadoluJet άρχισε να προσφέρει πτήσεις εσωτερικού με έκπτωση τον Νοέμβριο. Στο πλαίσιο της καμπάνιας, οι πτήσεις εσωτερικού προσφέρονται με έκπτωση 30 τοις εκατό κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη όλο τον Νοέμβριο, εξαιρουμένων των φόρων και των τελών. Αρκεί να γράψετε AJET30 στο πεδίο «Κωδικός έκπτωσης».

ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΦΘΗΝΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ANADOLUJET;

Εισιτήριο καμπάνιας εκπτωτικών εισιτηρίων AnadoluJet 1-2 Νοεμβρίου 2023. Αυτό θα ισχύει για πτήσεις εσωτερικού κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη. Αυτό περιλαμβάνει όλες τις εσωτερικές απευθείας πτήσεις και τις πτήσεις ανταπόκρισης, εκτός από τη Βόρεια Κύπρο. Η εκστρατεία περιορίστηκε στις 562.000 θέσεις.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑΣ ΦΤΗΝΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ANADOLUJET;

-Η καμπάνια ισχύει μόνο για τακτικές πτήσεις που εκτελούνται από την AnadoluJet (εκτός από τις πτήσεις της Turkish Airlines και τις πτήσεις Codeshare).

-Η προσφορά ισχύει στον ιστότοπο/εφαρμογή για κινητά της AnadoluJet και της Turkish Airlines.

-Οι κανόνες του αρχικού εισιτηρίου ισχύουν για την ακύρωση, την επιστροφή και την αλλαγή των εισιτηρίων που αγοράστηκαν στο πλαίσιο της καμπάνιας.

-Αυτή η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές και εκπτώσεις.

-Η καμπάνια δεν ισχύει για ομαδικές κρατήσεις.Γιατί ακυρώνονται οι πτήσεις της Sabiha Gökçen;  Ακυρώνονται οι πτήσεις ΣΑΣ;  Ποιες πτήσεις θα ακυρωθούν την 1η Νοεμβρίου 2023;

Γιατί ακυρώνονται οι πτήσεις της Sabiha Gökçen; Ακυρώνονται οι πτήσεις ΣΑΣ; Ποιες πτήσεις θα ακυρωθούν την 1η Νοεμβρίου 2023;