Πότε είναι η Black Friday;  Μεγάλη Παρασκευή και Θρυλική Παρασκευή 2023!

Πότε είναι η Black Friday; Μεγάλη Παρασκευή και Θρυλική Παρασκευή 2023!

10 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin
Πότε είναι η Black Friday;  Μεγάλη Παρασκευή και Θρυλική Παρασκευή 2023!


Οι αγοραστές άρχισαν να περιμένουν ανακοινώσεις από τα καταστήματα σχετικά με τις εκπτώσεις της Black Friday. Ορισμένες εταιρείες πρόσφεραν εκπτώσεις σε πελάτες όλο τον Νοέμβριο. Λοιπόν, ποια μέρα είναι οι εκπτώσεις σε όλο τον κόσμο;

ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ BLACK FRIDAY;

Φέτος, η Black Friday πέφτει την Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2023. Πολλές εταιρείες αγορών πραγματοποιούν προσφορές πωλήσεων κατά τη διάρκεια της αντίστοιχης εβδομάδας. Ωστόσο, ορισμένες εταιρείες στην Τουρκία ξεκινούν νωρίς τις εκπτώσεις και συνεχίζουν τις εκπτώσεις μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ BLACK FRIDAY;

Συνήθως, τα παντοπωλεία στις Ηνωμένες Πολιτείες ανοίγουν τα ρολά τους νωρίς την Παρασκευή μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών και εξυπηρετούν τους πελάτες αργά το βράδυ. Πάντα έτσι ήταν. Αλλά αργότερα οι εκπτωτικές εκστρατείες άρχισαν να προσθέτουν αυτόν τον έντονο ρυθμό εργασίας.

Με την εισαγωγή εκπτωτικών καμπανιών αυξήθηκε και η ζήτηση για αγορές. Αυτή η αύξηση της ζήτησης έχει κάνει τις Παρασκευές μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών πολύ απασχολημένες. Τόσο πολύ που το 1961, οι άνθρωποι στη Φιλαδέλφεια ήταν τόσο απασχολημένοι που δεν μπορούσαν να κάνουν ούτε ένα βήμα.

Φέτος, όταν τα οχήματα δεν μπορούσαν να κινηθούν λόγω της κίνησης και οι άνθρωποι συνθλίβονταν μεταξύ τους λόγω της πυκνότητας, το γεγονός έγινε γνωστό ως Black Friday.