Πόσο είναι οι ναύλοι Eastern Express το 2023;  Πώς να αγοράσετε εισιτήρια Eastern Express;

Πόσο είναι οι ναύλοι Eastern Express το 2023; Πώς να αγοράσετε εισιτήρια Eastern Express;

9 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin
Πόσο είναι οι ναύλοι Eastern Express το 2023;  Πώς να αγοράσετε εισιτήρια Eastern Express;


Όταν το Idaekspress επανεκκινήθηκε, άρχισε και πάλι να προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον στους πολίτες. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε εισιτήρια Eastern Express μέσω Διαδικτύου. Το τρένο που αναχωρεί από την Άγκυρα στις 15:55 θα περάσει από το Kayseri, το Sivas, το Erzincan και το Erzurum αντίστοιχα και θα φτάσει στο Καρς. Ολοκληρώνοντας την πορεία των περίπου 1.300 χιλιομέτρων σε 31 και μισή ώρες Ανατολικό εξπρές του τουρισμούΑναχωρεί από την Άγκυρα την Τετάρτη στις 15:55 και από το Καρς την Παρασκευή στις 22:20.

Ενώ το Touristic Eastern Express βρίσκεται στη διαδρομή Άγκυρα-Καρς, υπάρχει διάλειμμα δύο ωρών και 20 λεπτών στο Erzincan και ένα διάλειμμα τριών ωρών στο İliç και το Erzurum. Στη διαδρομή Καρς-Άγκυρα, το express σταματά για δυόμισι ώρες στο Divriğ και τρεισήμισι ώρες στο Bostankaya. Το τρένο Idaekspressi, που αποτελείται από βαγόνια ύπνου και τραπεζαρίας, αναχωρεί με συνολικά 9 βαγόνια, εκ των οποίων τα 2 είναι υπηρεσία, 1 τραπεζαρία και 6 βαγόνια ύπνου. Μπορεί να φιλοξενήσει 120 επιβάτες. Μόνο 2 άτομα μπορούν να ταξιδέψουν σε κάθε διαμέρισμα. Το ταξίδι διαρκεί περίπου 24,5 ώρες.

ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΠΤΗΣΙΑ ΤΟ 2023;

Μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια Touristic Eastern Express από τη σελίδα ηλεκτρονικού εισιτηρίου TCDD. Τα εισιτήρια τρένου πωλούνται 30 ημέρες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού.

Την περίοδο 2022-2023, οι τιμές των εισιτηρίων Touristic Eastern Express ορίζονται σε 3 χιλιάδες 100 TL για ένα διαμέρισμα ύπνου. Αυτή η τιμή δεν έχει σημασία για δύο ή ένα άτομο.

Ο τυπικός ναύλος Pulman στο Eastern Express είναι 212 TL.

Πόσοι είναι οι ναύλοι Eastern Express το 2023 Πώς να αγοράσετε εισιτήρια Eastern Express;

Ενώ το Touristic Eastern Express αποτελείται εξ ολοκλήρου από υπνοδωμάτια, το Idaekspress δεν έχει άλλα υπνοδωμάτια. Δύο άτομα μπορούν να ταξιδέψουν στα βαγόνια ύπνου, τα οποία διαθέτουν ντουλάπα και νεροχύτη.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΜΕΝΟ ΒΑΓΟΝΙ ΜΕ ΚΑΔΑ;

Τέσσερα άτομα ταξιδεύουν με καλυμμένα αυτοκίνητα-κουσετ. Αν ανοίξουν τα απέναντι καθίσματα, υπάρχουν 4 κουκέτες. Στο κέντρο αυτών των καθισμάτων υπάρχει ένα πτυσσόμενο τραπέζι.Πότε θα ξεκινήσει η σιδηροδρομική γραμμή Κωνσταντινούπολης-Σόφιας το 2022;  Ώρα αναχώρησης τρένου Κωνσταντινούπολη-Σόφια και τιμή εισιτηρίου!

Πότε θα ξεκινήσει η σιδηροδρομική γραμμή Κωνσταντινούπολης-Σόφιας το 2022; Ώρα αναχώρησης τρένου Κωνσταντινούπολη-Σόφια και τιμή εισιτηρίου!