Ποια είναι τα εδάφια για τον Αντίχριστο;  Ποια είναι τα εδάφια του Ιερού Κορανίου που αναφέρονται στον Αντίχριστο;

Ποια είναι τα εδάφια για τον Αντίχριστο; Ποια είναι τα εδάφια του Ιερού Κορανίου που αναφέρονται στον Αντίχριστο;

2 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin
Ποια είναι τα εδάφια για τον Αντίχριστο;  Ποια είναι τα εδάφια του Ιερού Κορανίου που αναφέρονται στον Αντίχριστο;


Κατά συνέπεια, ο «Αντίχριστος»· Είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει ένα κίνημα, μια ιδεολογία και το άτομο ή τα πρόσωπα που το ίδρυσαν, το οποίο θα φτάσει στους έσχατους καιρούς και πριν από τη δεύτερη έλευση του Ιησού Χριστού στη γη και θα οδηγήσει τους ανθρώπους μακριά από τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις. στο κακό και στη διαστροφή.

Ποια είναι τα εδάφια για τον Αντίχριστο;

Η λέξη Αντίχριστος είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται συχνά στον ισλαμικό κόσμο και τις ισλαμικές πηγές. Είναι πιθανό να συναντήσουμε το όνομα Αντίχριστος σε αυθεντικά χαντίθ. Το όνομα Αντίχριστος δεν αναφέρεται άμεσα στο Ιερό Κοράνι. Αλλά η λέξη Αντίχριστος εμφανίζεται και στις αρχαίες ισλαμικές πηγές. Η λέξη Αντίχριστος σημαίνει επίσης κάποιον με εξαιρετικές δυνάμεις.

Δεν είναι δυνατόν να βρεθεί η λέξη «Αντίχριστος» ξεκάθαρα στο Κοράνι. Ωστόσο, αυτή η έννοια αναφέρεται ευρέως σε αυθεντικά χαντίθ. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλά χαντίθ και πηγές στην ισλαμική βιβλιογραφία σχετικά με τα χαρακτηριστικά, τις δραστηριότητες του Αντίχριστου και πώς θα παραπλανήσει τους ανθρώπους. Μπορούν να απαριθμηθούν ως εξής:

Πιστεύεται ότι ο Αντίχριστος δεν θα έχει ένα μάτι ή ένα φρύδι. Αυτή η κατάσταση είναι στην πραγματικότητα μια πολύ υποδειγματική κατάσταση. Γιατί παρόλο που ο Αντίχριστος ισχυρίζεται ότι είναι δυνατός και ισχυρός, δείχνει πραγματικά την αδυναμία του ότι δεν μπορεί να θεραπεύσει ούτε τα μάτια του.

Ο Αντίχριστος λέει όμορφα λόγια στους ανθρώπους για να τους εξαπατήσει. Τους παρασύρει. Σε αυτή την περίπτωση, οι άνθρωποι με ισχυρή πίστη δεν θα εξαπατηθούν και δεν θα παρεκκλίνουν από τον σωστό δρόμο. Όμως όσοι έχουν αδύναμη πίστη παρεκκλίνουν από τον σωστό δρόμο.

Ο Αντίχριστος θα εμφανιστεί στους έσχατους καιρούς. Με άλλα λόγια, θα έρθει σε μια περίοδο κοντά στην Ημέρα της Κρίσεως.

Ο Αντίχριστος είναι ένα διαρκώς παραπονούμενο ον που συκοφαντεί τους πάντες και διαστρεβλώνει συνεχώς τα γεγονότα.

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ακολουθούν τον Αντίχριστο και ονομάζονται στρατιώτες του Αντίχριστου.

Οι καλές πράξεις των οπαδών του Αντίχριστου δεν θεωρούνται καλές πράξεις.

Ο Παντοδύναμος Θεός θα δοκιμάσει τους δούλους Του με τον Αντίχριστο. Με άλλα λόγια, ο Αντίχριστος είναι απλώς μια φιγούρα που θα μεσολαβήσει στη δοκιμασία.

Ποια είναι τα εδάφια του Ιερού Κορανίου που αναφέρονται στον Αντίχριστο;

Η λέξη «Αντίχριστος» δεν αναφέρεται άμεσα στο Κοράνι. Ωστόσο, φαίνεται να αναφέρεται έμμεσα και με συγκεκριμένους χαρακτήρες. Η Surah An-Nisa, στίχος 159 είναι ένα από αυτά. Και πάλι φαίνεται ότι ο στίχος 256 της Σούρας Μπακάρα εφιστά την προσοχή σε αυτήν την τρομερή περίοδο.Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του Αρμαγεδδώνα και του Κυπαρισσιού της Μελάμε;  Πώς περιγράφουν οι πηγές τον Αντίχριστο;  Ο Ahmet Hoca του Cübbel απάντησε στην ουδέτερη ζώνη

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του Αρμαγεδδώνα και του Κυπαρισσιού της Μελάμε; Πώς περιγράφουν οι πηγές τον Αντίχριστο; Ο Ahmet Hoca του Cübbel απάντησε στην ουδέτερη ζώνη