Ποια είναι η Seda Fettahoğlu, γιατί και πώς πέθανε; Τηλεοπτικές σειρές και ταινίες με πρωταγωνίστρια τη Seda Fettahoğlu!

Ποια είναι η Seda Fettahoğlu, γιατί και πώς πέθανε; Τηλεοπτικές σειρές και ταινίες με πρωταγωνίστρια τη Seda Fettahoğlu!

27 Σεπτεμβρίου, 2023 0 By admin
Ποια είναι η Seda Fettahoğlu, γιατί και πώς πέθανε; Τηλεοπτικές σειρές και ταινίες με πρωταγωνίστρια τη Seda Fettahoğlu!


Η ηθοποιός Seda Fettahoğlu, που έπαιξε σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, βρέθηκε νεκρή σε πάρκο στην Κωνσταντινούπολη. Σε δήλωση για λογαριασμό του Istanbul City Theatre: «Είμαστε βαθιά λυπημένοι για την απώλεια της αγαπημένης μας Seda Fettahoğlu, μιας πολύτιμης ηθοποιού του θεάτρου μας. Ο πόνος μας είναι μεγάλος. Εκφράζω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του Θεάτρου Πόλης, τους αγαπημένους, τους φίλους και τους συγγενείς μας ». το μήνυμα κοινοποιήθηκε.

ΓΙΑΤΙ ΠΕΘΑΝΕ ΑΥΤΟΣ Ο FETTAHOĞLU;

Σύμφωνα με πληροφορίες που ελήφθησαν από πηγές του Αστυνομικού Τμήματος της Κωνσταντινούπολης, ομάδες της αστυνομίας εντόπισαν σήμερα το πρωί ένα πτώμα στο πάρκο Hacı İzzet, στην περιοχή Ömer Avni, στην περιοχή Beyoğlu, μετά από πληροφορία. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, έγινε κατανοητό ότι το άτομο που πιστεύεται ότι αυτοκτόνησε ήταν η Seda Fettahoğlu, ηθοποιός στα θέατρα της πόλης της πρωτεύουσας της Κωνσταντινούπολης. Τα ακριβή αίτια του θανάτου του Fettahoğlu θα αποκαλυφθούν μετά από έρευνες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗ FETTAHOĞLU

Το σημείωμα κάτω από την ανάρτηση του 44χρονου ηθοποιού την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, τράβηξε την προσοχή: «Αγαπήστε τη ζωή, προστατέψτε το σώμα».

Ποια είναι η Seda Fettahoğlu, γιατί και πώς πέθανε; Τηλεοπτικές σειρές και ταινίες με πρωταγωνίστρια τη Seda FettahoğluΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο FETTAHOĞLU;

Η Seda Fettahoğlu γεννήθηκε στην Τραπεζούντα το 1979. Η Seda Fettahoğlu, η οποία αποφοίτησε από το Λύκειο Trabzon Anatolia το 1997, αποφοίτησε από το Τμήμα Θεάτρου του Πανεπιστημίου Bilkent το 2022. Η Seda Fettahoğlu, η οποία μιλούσε αγγλικά, έκανε και φωνητική δράση εκτός από το θέατρο. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο Fettahoğlu συμμετείχε σε πολλές παραστάσεις στα θέατρα των πόλεων της Κωνσταντινούπολης.

Το επιτυχημένο όνομα προστέθηκε πρόσφατα στο καστ του Çocuk Duymasın που προβλήθηκε στο Kanal D. Ο «Sultan», ο χαρακτήρας που υποδύεται σε αυτή τη σειρά Fettahoğlu, εμφανίστηκε στο κοινό ως η πεθερά του Haluk και της Meltem και η πεθερά του Havuç. Το επιτυχημένο όνομα προστέθηκε πρόσφατα στο καστ του Çocuk Duymasın που προβλήθηκε στο Kanal D.

Ποια είναι η Seda Fettahoğlu, γιατί και πώς πέθανε; Τηλεοπτικές σειρές και ταινίες με πρωταγωνίστρια τη Seda FettahoğluΣΕ ΠΟΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΙΔΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ FETTAHOĞLU;

 • Μην αφήνετε τα παιδιά να ακούν
 • Ψεύτικος κόσμος
 • Ρετιρέ
 • Πανσέληνος
 • Το νερό δεν ησυχάζει
 • Η μαγική μου μητέραΠοια είναι η Merve Kayaalp, πόσο χρονών είναι, γιατί αυτοκτόνησε; Σε ποια τηλεοπτική σειρά έπαιξε η Merve Kayaalp;

Ποια είναι η Merve Kayaalp, πόσο χρονών είναι, γιατί αυτοκτόνησε; Σε ποια τηλεοπτική σειρά έπαιξε η Merve Kayaalp;