Ποια είναι η Φούντα Ντεμίρ και γιατί σκότωσε τον πρώην σύζυγό της;  Πληροφορίες για το περιστατικό Funda Demir…

Ποια είναι η Φούντα Ντεμίρ και γιατί σκότωσε τον πρώην σύζυγό της; Πληροφορίες για το περιστατικό Funda Demir…

29 Σεπτεμβρίου, 2023 0 By admin
Ποια είναι η Φούντα Ντεμίρ και γιατί σκότωσε τον πρώην σύζυγό της;  Πληροφορίες για το περιστατικό Funda Demir...


Μετά τη δολοφονία που διέπραξε ο Φούντα Ντεμίρ, οι έρευνες για αυτό το θέμα επιταχύνθηκαν. Στο περιστατικό που έλαβε χώρα στο Μπεσικτάς της συνοικίας Ακατλάρ γύρω στις 00:45 χθες, ομάδες της αστυνομίας πήγαν στο σημείο μετά από πληροφορία και βρήκαν τον Μουσταφά Τσαπάρ (49) νεκρό, με κομμένο το λαιμό του. Στο σπίτι της 47χρονης Funda Demir διαπιστώθηκε ότι ο Mustafa Çapar, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης εταιρείας οικονομικών συμβούλων και έχει 3 παιδιά 19, 15 και 7 ετών, ήρθε το βράδυ στο σπίτι της. Όπως διαπιστώθηκε η Φούντα Ντεμίρ διέπραξε το φόνο με μαχαίρι αφού το ζευγάρι τσακώθηκε στον επάνω όροφο του σπιτιού. Αναφέρθηκε ότι η Φούντα Ντεμίρ, η οποία στάλθηκε στο δικαστικό μέγαρο μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών της στη Διεύθυνση Κλάδου Δημόσιας Ασφάλειας, συνελήφθη και οδηγήθηκε στη φυλακή.

ΓΙΑΤΙ Ο FUNDA DEMİR ΣΚΟΤΩΣΕ τον MUSTAFA ÇAPAR;

Κατά τη διάρκεια της έρευνας διαπιστώθηκε ότι το ζευγάρι χώρισε πριν από 2 χρόνια μετά από 22 χρόνια γάμου. Έγινε γνωστό ότι το ζευγάρι συναντιόταν κατά καιρούς μετά το διαζύγιο και τσακώνονταν. Στην πρώτη του κατάθεση, ο ύποπτος είπε: «Είναι θέμα τιμής, δεν θέλω να το συζητήσω», είπε.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο FUNDA DEMİR;

Η Funda Demir είναι μια 47χρονη συγγραφέας τέχνης. Ο Ντεμίρ έλαβε το πτυχίο του από το Τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου İnönü. Κατά τη διάρκεια των πανεπιστημιακών του ημερών, ήταν σε συλλόγους βιβλίου, θεάτρου, σκακιού και περιβαλλοντικών συλλόγων. Εργάστηκε ως δάσκαλος στην Κωνσταντινούπολη από το 1999 έως το 2006. Στη συνέχεια εργάστηκε για δέκα χρόνια σε ιδιωτική εταιρεία στη διαχείριση έργων.

Ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό του στο Ανθρώπινο Δυναμικό και την Οργανωτική Αλλαγή στο Πανεπιστήμιο Beykend και έλαβε επίσης έγγραφα ACTP εγκεκριμένα από το ICF. Το 2016 εγκατέλειψε την επαγγελματική του καριέρα και άρχισε να ασχολείται με τη λογοτεχνική συγγραφή και ανάγνωση. Εργάζεται σε μυθιστορήματα, διηγήματα και θεατρικά κείμενα.Ποια είναι η Seda Fettahoğlu, γιατί και πώς πέθανε;  Τηλεοπτικές σειρές και ταινίες με πρωταγωνίστρια τη Seda Fettahoğlu!

Ποια είναι η Seda Fettahoğlu, γιατί και πώς πέθανε; Τηλεοπτικές σειρές και ταινίες με πρωταγωνίστρια τη Seda Fettahoğlu!