Ο μπόξερ Ρόμπινσον σκότωσε τον αντίπαλό του!  Το όνειρο του μπόξερ Σούγκαρ Ρέι Ρόμπινσον έγινε πραγματικότητα!  Καυτό θέμα έγινε η ερώτηση «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος»!

Ο μπόξερ Ρόμπινσον σκότωσε τον αντίπαλό του! Το όνειρο του μπόξερ Σούγκαρ Ρέι Ρόμπινσον έγινε πραγματικότητα! Καυτό θέμα έγινε η ερώτηση «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος»!

24 Σεπτεμβρίου, 2023 0 By admin
Ο μπόξερ Ρόμπινσον σκότωσε τον αντίπαλό του!  Το όνειρο του μπόξερ Σούγκαρ Ρέι Ρόμπινσον έγινε πραγματικότητα!  Η ερώτηση έγινε καυτό θέμα


Ο μπόξερ Σούγκαρ Ρέι Ρόμπινσον ονειρευόταν να σκοτώσει τον αντίπαλό του στο ρινγκ πριν από τον αγώνα του τίτλου το 1947 και ήθελε να ακυρώσει τον αγώνα. Τι συνέβη όταν πείστηκε να μπει στον αγώνα;

Α) Ο Ρόμπινσον πέθανε στο ρινγκ
Β) Ο αντίπαλός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και πέθανε
Γ) Ο διαιτητής του αγώνα πέθανε στο ρινγκ
Δ) Το άτομο που έπεισε πέθανε παρακολουθώντας τον αγώνα

Απάντηση Β

Σύμφωνα με πληροφορίες του Eurosport. Έριξε νοκ άουτ τον Ντόιλ στον όγδοο γύρο μπροστά σε χιλιάδες κόσμο στο Κλίβελαντ με μια εκπληκτική αριστερά. Ο Ντόιλ έχασε γρήγορα τις αισθήσεις του καθώς έπεσε στο έδαφος. Προσγειώθηκε στον καμβά στο κεφάλι του. Δεν ανέκτησε ποτέ τις αισθήσεις του. Οι υπάλληλοι του κυκλώματος τον έβγαλαν με φορείο και τον μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Ο Ρόμπινσον πήγε επίσης στο νοσοκομείο αμέσως μετά τον αγώνα. Ο νευροχειρουργός δρ. Σύμφωνα με τον Spencer Braden, είχε θρόμβο αίματος στον εγκέφαλό του. Ο Τζίμι Ντόιλ, ένας 22χρονος νεαρός πυγμάχος, πέθανε 17 ώρες αφότου έπεσε νοκ άουτ από εγκεφαλική αιμορραγία.