Οι πιο δύσκολες παιδικές ρίμες: Παραδείγματα από τις πιο δύσκολες μακριές, σύντομες, αστείες και διασκεδαστικές ρίμες

Οι πιο δύσκολες παιδικές ρίμες: Παραδείγματα από τις πιο δύσκολες μακριές, σύντομες, αστείες και διασκεδαστικές ρίμες

4 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin




Οι πιο δύσκολες παιδικές ρίμες: Παραδείγματα από τις πιο δύσκολες μακριές, σύντομες, αστείες και διασκεδαστικές ρίμες










Τα παιδικά τραγούδια προετοιμάζονται για να περάσουν καλά και να βελτιώσουν τις δεξιότητες ομιλίας. Πολλοί άνθρωποι μελετούν ακόμη και τις πιο δύσκολες ρίμες σε αυτό το σημείο. Όσοι θέλουν να διασκεδάσουν και να βελτιώσουν τις προφορικές τους δεξιότητες με τις πιο δύσκολες παιδικές ρίμες βρίσκονται στο σωστό μέρος.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ;

Ως λέξη, στο λεξικό σημαίνει «μια λέξη που κυλάει στο στόμα, ομιλία βασισμένη σε ομόφωνα». Οι παιδικές ρίμες απαντώνται σε πολλά λογοτεχνικά είδη όπως παραμύθια, ιστορίες, αινίγματα και λαϊκό θέατρο. Ταυτόχρονα, αυτή η μέθοδος χρησιμοποιείται για την επιλογή συζύγων και μαιών στα παιδικά παιχνίδια.Γενικά οι παιδικές ρίμες λέγονται στην αρχή, στο τέλος και στη μέση των παιδικών παιχνιδιών.Οι παιδικές ρίμες λέγονται με διαφορετικά ονόματα ανάλογα με την περιοχή. Υποστηρίζεται ότι τα πρώτα γραπτά παραδείγματα παιδικών ρίμων συναντήθηκαν στην τουρκική λογοτεχνία από τον 11ο αιώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ?

1. Να αποθηκεύσω αυτό το γιαούρτι με δυόσμο και σκόρδο ή όχι; Να αποθηκεύουμε σκόρδο χωρίς δυόσμο ή όχι;

2. Ο Kiyasettin, ένα κουρελιασμένο ύφασμα τακουνιών Κριμαίας, που τραβάει και γκρεμίζει το έρημο Kürşat με τον μικρό του φούρνο με αφρό.

3. Δεν ξέρω ποιο είναι καλύτερο για την επισκευή των στρειδιών, τα στρείδια που διατηρεί ο İbiş, ο αποθησαυριστής İstinye ή τα στρείδια του εργαστηρίου İşak στο İstinye vinthaak.

4. Hallu, bellu, gabellu, κουκουβάγια με κεφάλι κολοκύθας κάθεται στο κλαδί σου,

Στο Hallu, bellu, gabellu, την κουκουβάγια με το κεφάλι της κολοκύθας που κάθεται στο κλαδί μας,

«Τι χάλου, μπέλου, γκαμπέλου, κολοκυθοκέφαλος που είσαι», είπε.

Hallu, bellu, gabellu, κουκουβάγια με κεφάλι κολοκύθας κάθεται στο κλαδί μας,

Στο Hallu, bellu, gabellu, την κουκουβάγια με το κεφάλι της κολοκύθας που κάθεται στο κλαδί σου,

5. Στο Çatalağzı, το στραβό στόμα του κατασκευαστή πιρουνιού χωρίς πιρούνια χτύπησε τους ανθρώπους Çoruh. Στην Τσατάλκα φτιάχνει και πωλεί πιρούνια ένας κουτσός βοσκός με κονδυλώματα στο κεφάλι. Στην Çatalca, ένας καθαρός βοσκός φτιάχνει πιρούνια και τα πουλά σε όσους δεν έχουν πιρούνι. Στην Çatalca, ένας κουτσός βοσκός φτιάχνει πιρούνια και τα πουλά στα τσακάλια.

6. Εκείνος ο ανόητος που στην πρώτη εφεύρεση έδεσε ένα κομμάτι ρύζι σαν μαργαριτάρι και πήγε στην αγορά του Μπαλικεσίρ με τον κουρέα του Περλεπέ Μπεντρ χωρίς χρήματα, έφαγε παπαρά με πιπέρι από τον πατέρα του, τον κουτσό Μπάντι.

7. Αυτό το γιαούρτι με δυόσμο και σκόρδο πρέπει να φυλάσσεται ή όχι; Να αποθηκεύουμε σκόρδο χωρίς δυόσμο ή όχι;

8. Είστε από τους ανθρώπους που κάνουν την πόρτα να σπάει και ο φούρνος να σπινθήρα; Δεν είμαι αυτός που κάνει την πόρτα να τρίζει, ούτε που κάνει τον φούρνο να αστράφτει.

9. Αδερφέ, κοίτα εδώ, η κομμώτριά μας με τον μπερέ στο κεφάλι και το στριμμένο μουστάκι και ο Μπεντρί Μπέης μας μάζεψε ρύζι στην πρώτη συνάντηση και πήγε στην αγορά της Προύσας.

10. Πρέπει η Sleepy Ülkü να σιδερώσει τρία πέπλα με τούλι και μετά να καλύψει τον εαυτό της; Πρέπει να σιδερώσει τρία πέπλα με τούλι και να τα σιδερώσει;

11. Στο χωράφι αυτό έσπειραν πολύ ψωμί.

Σε αυτό το χωράφι φύτεψαν κέικ σινίκ και μεκέρ.

Ένας βρώμικος ασβός με μια γκρίζα κουκούλα που στοιχειώνει τη γλυκιά πέρδικα που φυτεύτηκε σε αυτό το χωράφι,

Ένας κυνικός φυτεμένος σε αυτό το χωράφι είπε στον βρώμικο ασβό με την γκρίζα κουκούλα Που στοίχειωνε την πέρδικα. Είπε, «Είμαι ένας βρώμικος ασβός με γκρίζα κουκούλα, που στοιχειώνει τη μικρή χοιρομητέρα που φυτεύτηκε σε αυτό το χωράφι». από έναν βρώμικο ασβό με γκρίζα κουκούλα που στοιχειώνει μια υπέροχη πέρδικα φυτεμένη σε άλλο χωράφι. και εγώ; «Είμαι ένας βρώμικος ασβός με γκρίζα κουκούλα που στοιχειώνει την υπέροχη πέρδικα που φυτεύτηκε σε αυτό το χωράφι», είπε.

12. Στη στέγη σας υπάρχουν πέντε γκρίζες πάπιες με πέντε γκρίζα κεφάλια, στη στέγη μας υπάρχουν πέντε γκρίζες πάπιες με πέντε γκρίζα κεφάλια. Πέντε γκρίζες πάπιες με πέντε γκρίζα κεφάλια στη στέγη σας. Στις πέντε γκρίζες πάπιες με πέντε γκρίζα κεφάλια στη στέγη μας: «Είστε πέντε γκρίζες πάπιες με πέντε γκρίζα κεφάλια, όπως κι εμείς». είπε.

13. Φύτεψαν κεκέν στο χωράφι. Στοιχειωμένο από δύο φαλακρούς, τυφλούς σκαντζόχοιρους με σκισμένη γούνα. Ο ένας είναι ένας αρσενικός φαλακρός σκαντζόχοιρος με σκισμένη γούνα, ο άλλος είναι ένας θηλυκός φαλακρός σκαντζόχοιρος με σκισμένη γούνα Πρόσθεσαν έναν αρσενικό φαλακρό σκαντζόχοιρο με σκισμένη γούνα σε έναν θηλυκό φαλακρό σκαντζόχοιρο με σκισμένη γούνα. .

14. Αδερφέ, κοίτα εδώ, η κουρέας μας, με τον μπερέ στο κεφάλι και ένα στριμμένο μουστάκι, και ο Μπεντρί Μπέης μας μάζεψε ρύζι στην πρώτη συνάντηση και πήγε στην αγορά της Προύσας.

15. Παραβίασε τη δικαιοσύνη των δικαίων. Ζήτησε τα δικαιώματά του από τους δίκαιους. Αν ο Hakki δεν έδινε στον νόμιμο την υποχρέωσή του, ο νόμιμος κέρδισε τον Hakkı.

16. Εξόργισε τον Μπιλάλ, τον παλιό κατασκευαστή μπομπονιών με τον μεγάλο του μεγεθυντικό φακό και τον Μπαχίρ, το μεγάλο αγόρι του Μπίγκα, με τα αφελή τους βλέμματα και τα άδεια, μαγικά, μεγάλα, μεγάλα λόγια. Είπε στον κουρέα να έρθει να αγοράσει λίγο πιπέρι.

17. Ο Kiyasettin, το λαρδί της Κριμαίας με τακούνια, που γελάει και ρίχνει τον μικρό του λεφτά στο κουρδισμένο Kürşat.

18. Δεν ξέρω ποιο είναι καλύτερο για την επισκευή κοχυλιών στρειδιών, στρειδιών İbişi, αποθησαυριστή İstinye ή στρειδιών στο εργαστήριο του İshak.

19. Hallu, bellu, gabellu, η κουκουβάγια με το κεφάλι της κολοκύθας κάθεται στο κλαδί σου,

20. Hallule, bellull, gabelule, η κουκουβάγια με το κεφάλι της κολοκύθας κάθεται στο κλαδί μας,

«Τι hallu, bellu, gabellu, κολοκυθοκέφαλη κουκουβάγια που είσαι», είπε.

Hallu, bellu, gabellu, κουκουβάγια με κεφάλι κολοκύθας κάθεται στο κλαδί μας,

Hallu, bellu, gabellu, κεφάλι κολοκύθας στην κουκουβάγια που κάθεται στο κλαδί σου.

21. Στο Çatalağzı, το στραβό στόμα του κατασκευαστή πιρουνιού χωρίς πιρούνια χτύπησε τους ανθρώπους Çoruh. Στην Τσατάλκα φτιάχνει και πωλεί πιρούνια ένας κουτσός βοσκός με κονδυλώματα στο κεφάλι. Στην Çatalca, ένας καθαρός βοσκός φτιάχνει πιρούνια και τα πουλά σε όσους δεν έχουν πιρούνι. Στην Çatalca, ένας κουτσός βοσκός φτιάχνει πιρούνια και τα πουλά στα τσακάλια.

22. Εκείνος ο ανόητος, που έδεσε ένα κομμάτι ρύζι ως μαργαριτάρι στην πρώτη εφεύρεση και πήγε στην αγορά Balıkesir χωρίς χρήματα με τον κουρέα του Perlepe, Bedri, έφαγε παπαρά με πιπέρι από τον πατέρα του, τον χυδαίο Bad.

23. Αυτό το γιαούρτι με δυόσμο και σκόρδο πρέπει να φυλάσσεται ή όχι; Να αποθηκεύουμε σκόρδο χωρίς δυόσμο ή όχι;

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΨΑΛΙΔΙΟΥ

1. Ertenekli Örtenekli, Queen of Ergene, Esentepe entertainment, Erdenler ήρθε σε εμάς με τον Erdem.

2. Οι όχθες του μέτριας θερμότητας και ήπιας ροής ποταμού Iğdır είναι καλυμμένες με τριχωτά δέντρα.

3. μπολ Πασά και το πέμπτο είναι μπολ με κομπόστα βερίκοκου

4. Τράβηξε το μπουκάλι στη ράβδο και το μπουκάλι είπε χειμώνας στον καλόγερο.

5. Η βάση ενός τριαντάφυλλου είναι σαν τη γλώσσα ενός αηδονιού, η γλώσσα ενός αηδονιού είναι σαν τη βάση ενός τριαντάφυλλου

6. Αφαιρέστε το δοχείο, αδειάστε το δοχείο. Φέρτε ένα βάζο, ρίξτε σε ένα βάζο.

7. Αυτή η γωνία είναι η καλοκαιρινή γωνιά, αυτή η γωνιά είναι η χειμερινή γωνιά και υπάρχει ένα μπουκάλι νερό στη μέση.

8. Σούπα άψητου kaşkek κατασκευαστή Keşkek

9. Αφαιρέστε το βάζο, ρίξτε το βάζο. Φέρτε ένα βάζο, ρίξτε σε ένα βάζο.

10. Να γλιστρήσει ο αχάριστος βοσκός από τα πέταλα του ή όχι;



Οι πιο δύσκολοι γρίφοι: Οι πιο δύσκολοι γρίφοι του κόσμου και οι απαντήσεις τους... Ιδού οι γρίφοι με δύσκολες απαντήσεις!

Οι πιο δύσκολοι γρίφοι: Οι πιο δύσκολοι γρίφοι του κόσμου και οι απαντήσεις τους… Ιδού οι γρίφοι με δύσκολες απαντήσεις!





Ενδιαφέρουσες Ερωτήσεις Νοημοσύνης... Λογικές Ερωτήσεις και Απαντήσεις Brain Teaser

Ενδιαφέρουσες Ερωτήσεις Νοημοσύνης… Λογικές Ερωτήσεις και Απαντήσεις Brain Teaser