Λίστα ακύρωσης ακτοπλοϊκού ταξιδιού 4 Νοεμβρίου!  Ακυρώνονται ή εκτελούνται τα δρομολόγια του πλοίου;

Λίστα ακύρωσης ακτοπλοϊκού ταξιδιού 4 Νοεμβρίου! Ακυρώνονται ή εκτελούνται τα δρομολόγια του πλοίου;

4 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin
Λίστα ακύρωσης ακτοπλοϊκού ταξιδιού 4 Νοεμβρίου!  Ακυρώνονται ή εκτελούνται τα δρομολόγια του πλοίου;


Ακυρώνονται τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια İDO και BUDO προς Τσανάκαλε, Κωνσταντινούπολη, Προύσα, Γιάλοβα, Μπαντίρμα; Οι ανακρίσεις τους έγιναν περίεργες μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης. Μετά την ισχυρή βροχόπτωση και τους ισχυρούς ανέμους που επηρέασαν την περιοχή του Μαρμαρά, οι ακυρώσεις των δρομολογίων των πλοίων ήρθαν στο προσκήνιο. Ως αποτέλεσμα των προειδοποιήσεων της Γενικής Διεύθυνσης Μετεωρολογίας, αναφέρθηκε ότι ακυρώθηκαν διάφορα δρομολόγια πλοίων λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών στο Βόρειο Αιγαίο.

ΛΙΣΤΑ ΑΚΥΡΩΝ ΠΛΟΙΟ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Σύμφωνα με το τελευταίο δελτίο καιρού της Γενικής Διεύθυνσης Μετεωρολογίας, ισχυρή καταιγίδα θα σημειωθεί στα βόρεια και δυτικά του Μαρμαρά και των ακτών του Αιγαίου το Σάββατο 4 Νοεμβρίου. Για το λόγο αυτό η εταιρεία Gestaş εξυπηρετεί στο δρομολόγιο Δαρδανέλια και Νησιά, καθώς αναμένεται κακοκαιρία στο Βόρειο Αιγαίο. Στις γραμμές Geyikli-Bozcaada και Kabatepe-Gökçeada ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να ακυρώσει πολλά προγραμματισμένα δρομολόγια πλοίων.

Σύμφωνα με αυτό; Kabatepe στη γραμμή Kabatepe-Gökçeada 09:00 αναχώρηση διεξάγεται και όλες οι άλλες προγραμματισμένες πτήσεις ακυρώνονται. Στη γραμμή Geyikli-Bozcaada Όλες οι προγραμματισμένες πτήσεις για σήμερα έχουν ακυρωθεί. Δεν υπάρχει ακόμη επίσημη δήλωση από την BUDO σχετικά με ακυρώσεις πτήσεων.

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΩΝ IDO:

Kadıköy-Bursa Αναχώρηση: 07:05
Bandırma- Kadıköy Αναχώρηση: 08:30
Προύσα-Καμπατάς Αναχώρηση: 12:00
Kadıköy-Bandırma Αναχώρηση 12:00
Προύσα-Καμπάτας Αναχώρηση: 15:30
Kabataş-Bursa Αναχώρηση: 17:15
Προύσα-Kadıköy Αναχώρηση: 18:00

ΣΕΛΙΔΑ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ IDOΣφοδρές καταιγίδες και μπόρες επικρατούν σε αυτές τις επαρχίες!  Καιρός 4 Νοεμβρίου

Σφοδρές καταιγίδες και μπόρες επικρατούν σε αυτές τις επαρχίες! Καιρός 4 Νοεμβρίου