Θεραπευτική Προσευχή Τουρκική, Αραβική Ανάγνωση και Έννοια: Αρετές και Οφέλη της Θεραπευτικής Προσευχής (Ακούστε τη μετάφραση Tafsir και Diyanet)

Θεραπευτική Προσευχή Τουρκική, Αραβική Ανάγνωση και Έννοια: Αρετές και Οφέλη της Θεραπευτικής Προσευχής (Ακούστε τη μετάφραση Tafsir και Diyanet)

13 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin
Θεραπευτική Προσευχή Τουρκική, Αραβική Ανάγνωση και Έννοια: Αρετές και Οφέλη της Θεραπευτικής Προσευχής (Ακούστε τη μετάφραση Tafsir και Diyanet)


Δεδομένου ότι η υγεία είναι πιο πολύτιμη από οτιδήποτε άλλο, συχνά διαβάζονται θεραπευτικές προσευχές. Η προσευχή για θεραπεία είναι μια από τις πιο ευρέως διαβασμένες προσευχές για να απαλλαγούμε από ασθένειες ή να αποφύγουμε τη μόλυνση.

Πώς προφέρεται η θεραπευτική προσευχή στα αραβικά;

Η αραβική ανάγνωση της θεραπευτικής προσευχής εκφράζεται ως εξής: “Ezhibil-be’se rabben’nasi Eşfi ve enteş’şafi la healing illa healinguke healing la yugadiru sekame.” Είναι σε φόρμα.

Ποια είναι η τουρκική έννοια της θεραπευτικής προσευχής;

Η θεραπευτική προσευχή είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές προσευχές. Η τουρκική σημασία της θεραπευτικής προσευχής είναι η εξής: “Τερματίστε αυτήν την ασθένεια, Κύριε των ανθρώπων! Θεράπευσέ μας, γιατί μόνο εσύ μπορείς να μας θεραπεύσεις. Δεν υπάρχει θεραπεία άλλη από αυτή που μπορείς να δώσεις. Δώσε μας μια τέτοια θεραπεία που όχι η ασθένεια παραμένει». Εκφράζεται με την ακόλουθη μορφή:

Τι είναι οι θεραπευτικοί στίχοι;

Ένας άρρωστος ξέρει ότι υπάρχει θεραπεία για κάθε ασθένεια εκτός από το θάνατο ή το γήρας. Δεδομένης αυτής της γνώσης, οι διαθέσιμες θεραπείες θα πρέπει να αναζητούνται σε συνεννόηση με επαγγελματίες γιατρούς. Το πιο σημαντικό είναι να καταφύγει στον Παντοδύναμο Θεό και να προσευχηθεί για θεραπεία. Για το σκοπό αυτό, ορισμένοι μελετητές έχουν προτείνει την απαγγελία θεραπευτικών στίχων από το Ιερό Κοράνι. Μερικοί από τους στίχους που απαγγέλλονται για θεραπεία εκφράζονται ως εξής: At-Tawbah, 9/14; Nahl, 16/69; Yunus, 10/57; Έχει τη μορφή Fussilet, 41/44, Shu’ara, 26/80.

Ποιες είναι οι αρετές της θεραπευτικής προσευχής;

Υπάρχουν μερικοί στίχοι στο Ιερό Κοράνι για τη θεραπεία. Συνιστάται η απαγγελία των αναφερόμενων στίχων με σκοπό τη θεραπεία από διάφορες ασθένειες. Η υγεία είναι το πιο σημαντικό πράγμα για τους ανθρώπους, και σε περίπτωση οποιασδήποτε ασθένειας, προσευχόμαστε στον παντοδύναμο Θεό για θεραπεία. Μεταξύ των πηγών του χαντίθ είναι ο Προφήτης μας, Hz. Περιλαμβάνεται επίσης μια θεραπευτική προσευχή που απαγγέλθηκε από τον Μωάμεθ.

Hz. Η Aisha (rA) το διηγήθηκε ως εξής: «Ο Προφήτης μας (α.σ.) απήγγειλε σε πολλούς από τους άρρωστους συγγενείς του, τους χάιδεψε με το δεξί του χέρι και μετά είπε: «Ezhibil-be’se rabben’nasi Eşfi ve enteş’ şafi. τη μορφή μιας προσευχής “la healing, illa healing, healing, la yugadiru sekame.” Από αυτή την άποψη, η θεραπευτική προσευχή είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές και σημαντικές προσευχές. Με τη θεραπευτική προσευχή με την άδεια του Αλλάχ, οι ασθένειες θα θεραπευτούν, οι πόνοι και οι πληγές τους θα ανακουφιστούν. Τότε θα πρέπει να εμπιστευτεί στον Θεό και να Του ζητήσει θεραπεία. Εφόσον ο Θεός το επιτρέπει όλα είναι δυνατά.Η θεραπευτική προσευχή μπορεί να απαγγελθεί για όλες τις ασθένειες εκτός από το θάνατο και το γήρας.Οδική προσευχή: Ταξιδιωτική προσευχή για απαγγελία σε ένα μακρύ ταξίδι Τουρκική, αραβική ανάγνωση και νόημα

Οδική προσευχή: Ταξιδιωτική προσευχή για απαγγελία σε ένα μακρύ ταξίδι Τουρκική, αραβική ανάγνωση και νόημα