Ειδήσεις: Ποιος είναι ο MasterChef Azize;  Από πού είναι ο Azize Polat, πόσο χρονών είναι;

Ειδήσεις: Ποιος είναι ο MasterChef Azize; Από πού είναι ο Azize Polat, πόσο χρονών είναι;

25 Σεπτεμβρίου, 2023 0 By admin
Ειδήσεις: Ποιος είναι ο MasterChef Azize;  Από πού είναι ο Azize Polat, πόσο χρονών είναι;


Το MasterChef Azize Polat δείχνει όλες τις ικανότητές του για να μπει στην κύρια σύνθεση του MasterChef Turkey 2021. Το MasterChef Aziz τράβηξε και την προσοχή της κριτικής επιτροπής, η οποία ήταν στην ατζέντα με την ενεργητική του στάση και τις μονομαχίες στις οποίες συμμετείχε στα πιάτα που έφτιαχνε. Ποιος είναι όμως ο MasterChef Azize;

Ποιος είναι ο MasterChef Azize;

Ο MasterChef Azize Polat είναι 35 ετών. Η MasterChef Azize είναι νοικοκυρά και μητέρα τριών παιδιών. Έγινε δεκτός στην τρίτη του αίτηση στο MasterChef Τουρκίας. Ο εξέχων διαγωνιζόμενος ισχυρίστηκε ότι ήταν από τα Άδανα. Ο ίδιος δηλώνει ότι έχασε 30 κιλά για να έρθει στον αγώνα.

Στον προκριματικό γύρο, ο Polat, που δεν είχε μαγειρική εκπαίδευση, σέρβιρε στους σεφ κεφτεδάκια γεμιστά με μοσχαρίσιο συκώτι, γιαούρτι στραγγιστό με σκόρδο, πατάτες τηγανιτές και καυτό λάδι στους σεφ. Η Azize Polat, που κέρδισε την εύνοια των σεφ, προκρίθηκε στον επόμενο γύρο με τρία ναι.

Η Azize αποχαιρέτησε τον διαγωνισμό το βράδυ της 14ης Νοεμβρίου 2021 στο επεισόδιο του MasterChef Turkey.

Το βράδυ της 15ης Νοεμβρίου 2021, οι αποκλεισμένοι διαγωνιζόμενοι πήραν μια δεύτερη ευκαιρία. Η Azize ήταν η πρώτη διαγωνιζόμενη που κατάφερε να επιστρέψει στο βασικό ρόστερ.

Ειδήσεις: MasterChef Ποια είναι η Azize;  Από πού είναι ο Azize Polat, πόσο χρονών είναι;

Η Azize αποχαιρέτησε το επεισόδιο του MasterChef Turkey που προβλήθηκε το βράδυ της 21ης ​​Νοεμβρίου 2021.