Είναι πραγματικό το δώρο Trendyol για την Ημέρα της Δημοκρατίας της 29ης Οκτωβρίου;

Είναι πραγματικό το δώρο Trendyol για την Ημέρα της Δημοκρατίας της 29ης Οκτωβρίου;

1 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin
Είναι πραγματικό το δώρο Trendyol για την Ημέρα της Δημοκρατίας της 29ης Οκτωβρίου;


Ο Trendyol λέγεται ότι έκανε δώρα με αφορμή την ημέρα της Δημοκρατίας της 29ης Οκτωβρίου. Αυτός ο ισχυρισμός εξαπλώθηκε μέσω μηνυμάτων που κυκλοφορούν στο WhatsApp και παρόμοιες πλατφόρμες. Προκάλεσε σύγχυση όταν στάλθηκε από διαφορετικούς λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ωστόσο, ο λογαριασμός υποστήριξης του Trendyol έκανε μια δήλωση σχετικά με το θέμα και ξεκαθάρισε την πραγματική κατάσταση.

ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟ ΔΩΡΟ TRENDYOL ΣΤΙΣ 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;

Η ομάδα υποστήριξης του Trendyol έδωσε την ακόλουθη απάντηση σε μια ερώτηση που έθεσε ένας χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στο X (Twitter): “Γεια σας, ο σύνδεσμος που παρείχατε δεν ανήκει στην εταιρεία μας. Έχουμε ενημερώσει τις αντίστοιχες ομάδες μας για να διεξαγάγουν την απαραίτητη έρευνα. Σας ζητάμε να μην βασιστείτε στους συνδέσμους και τις οδηγίες που παρέχονται προς αυτήν την κατεύθυνση και σας ευχαριστούμε για τα σχόλιά σας.

Επίσης για αυτό το λόγο “Δώρο για την Ημέρα της Δημοκρατίας Trendyol” ή “Δώρο 100ης επετείου της Trendyol” Τέτοιες προτάσεις δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα.

Είναι πραγματικό το δώρο Trendyol για την Ημέρα της Δημοκρατίας της 29ης Οκτωβρίου;Γίνεται συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου σήμερα, πότε, τι ώρα;  Θέματα της ημερήσιας διάταξης του κυβερνητικού υπουργικού συμβουλίου 31 Οκτωβρίου 2023!

Γίνεται συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου σήμερα, πότε, τι ώρα; Θέματα της ημερήσιας διάταξης του κυβερνητικού υπουργικού συμβουλίου 31 Οκτωβρίου 2023!