Αποσπάσματα αγάπης – Ρομαντικά αποσπάσματα αγάπης – Μηνύματα αγάπης 2023

Αποσπάσματα αγάπης – Ρομαντικά αποσπάσματα αγάπης – Μηνύματα αγάπης 2023

7 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin
Love Words - Romantic Love Words - Love Messages 2023…


Η αγάπη είναι ένα από τα πιο πολύτιμα πράγματα στη γη. Είναι ιδιαίτερα πιο πολύτιμο να κάνεις κάποιον να νιώσει την αγάπη σου και να τη νιώσει. Η αγάπη συχνά δεν μπορεί να φανεί αμέσως και πρέπει να υποστηρίζεται με λόγια. Αν θέλετε να πείτε ρομαντικά λόγια αγάπης στο άτομο που έχετε απέναντί ​​σας, εδώ είναι οι επιλογές σας.

LOVE WORDS – ROMANTIC LOVE WORDS

1. Όσο λες σ’αγαπώ, ακόμα κι αν είναι στην καρδιά σου. Φτάνει να κουδουνίσουν τα αυτιά μου…

2. Αγάπα όσο μπορείς, η ζωή είναι μικρή…

3. Η αγάπη είναι ένα κομμάτι φωτιάς. Πρώτα φωτίζει την ψυχή σου και μετά ζεσταίνει το σώμα σου. Σίγουρα όμως θα κάψει και θα κάψει το είναι σου.

4. Γιατί κάθε κομμάτι μου είναι ερωτευμένο με κάθε κομμάτι σου.

5. Αγάπησα την καρδιά σου, καλή μου, δεν έχω λόγια ακόμα.

6. Φοβάμαι ότι θα δουν αυτό που βλέπω σε σένα. -Οζντεμίρ Ασαφ

7. Όταν λες “όχι, δεν μου αρέσεις, ξέχασα” όταν δεν είναι εκεί και μπερδεύεσαι όταν τον βλέπεις. Εισαι ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ.

8. Ο άνθρωπος δεν βρίσκει αυτό που θεωρεί όμορφο. Νομίζει ότι η αγαπημένη του είναι όμορφη.

9. Όταν μια γυναίκα λέει ότι δεν πιστεύει στην αγάπη, θέλει πραγματικά να πει μόνο ένα πράγμα: έλα, κάνε με να πιστέψω στην αγάπη.

10. Ποτέ δεν θυσίασα ένα γράμμα σε μια πρόταση χωρίς εσένα.

Love Words - Romantic Love Words - Love Messages 2023…ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΕΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗ…

Δεν είσαι αυτό που βλέπω με τα μάτια μου, αλλά αυτό για το οποίο είμαι τυφλός στην καρδιά μου. Δεν έχω σκοπό να το διευθετήσω, είσαι δικός μου για πάντα.

Πάλι νύχτα, πάλι θλίψη και πάλι μέσα μου… Και πάλι, ξέρεις; Όταν είσαι μέσα μου, ακόμα και η λύπη είναι όμορφη.

Ένας τύπος που θαυμάζω που τον βλέπω από τέτοια απόσταση. Έλα στη ζωή μου, στη ζωή μου, ας είναι η ζωή σου. Μεβλάνα

Η αγάπη σου κάνει ακόμα και τον πόνο μου γλυκό. Είσαι σαν ένα φίλτρο που εφαρμόζεται σε όλα τα κελιά ενός ερειπωμένου κάστρου.

Είστε η φιλοσοφία μου να αποδώσω εκατομμύρια νοήματα σε μια λέξη. Όταν δεν είσαι κοντά, γίνομαι χωρίς νόημα, γίνομαι άχρηστος.

Μπορώ να κάνω τα πάντα μαζί σου, είσαι ο ευτυχισμένος δρόμος μου. Θα περπατήσω στα αστέρια μαζί σου, απλώς ζήτησε και η ζωή μου είναι δική σου.

Πριν από σένα έλειπα… Σαν δρόμος χωρίς ζάχαρη… Μετά ήρθες, ζάχαρη στο δρόμο μου, φάρμακο στην καρδιά μου, καλώς ήρθες. Χαίρομαι που ήρθες, μείνε μαζί μου για πάντα αγάπη μου…

Αν ήσουν οι λέξεις που έβγαιναν από το στόμα μου, δεν θα μιλούσα, αν ήσουν τα δάκρυα που κυλούσαν από τα μάτια μου, δεν θα έκλαιγα, σε έχω αιχμαλωτίσει στην καρδιά μου, δεν θα σε αφήσω πήγαινε οπουδήποτε …

Μερικές φορές είσαι ο ήλιος της πιο σκοτεινής νύχτας μου, μερικές φορές είσαι η ευτυχία που δίνει κουράγιο να ζήσεις τη ζωή, μερικές φορές είσαι ο μόνος λόγος για την αγάπη μου.

Έπεσες στην καρδιά μου σαν άνοιξη που πέφτει στη γη, βύθισε τα όνειρά μου σαν απογευματινή βροχή, άνθισε πάντα στην καρδιά μου από εκείνη τη μέρα, αγάπη μου.

Στέλνω τη ζωή μου στην πόρτα σου, την καρδιά μου στα χέρια σου, την ψυχή μου στο σώμα σου, ύπνο στο κρεβάτι σου, φιλιά στα χείλη σου! Και ορκίζομαι ότι θα σε αγαπώ μέχρι θανάτου!

Σε αγάπησα με κομμένη την ανάσα τα πρωινά με ομίχλη, σε πέταλα λουλουδιών που κρατούν παγετό, μπροστά σε ένα απόσπασμα. Σε αγάπησα τόσο πολύ που σε αγάπησα τόσο για να πεθάνω.

Έγραψα το όνομά σου στον ουρανό για να γεννιέσαι κάθε πρωί, έγραψα την καρδιά σου στη δική μου για να καίει μαζί μου όταν πληγωθείς, έκανα το όνομά σου αγαπημένη μου για να πεθάνεις να πεθάνω κι εγώ.

Χθες το βράδυ σας περιμέναμε δίπλα στο κύμα με το αστέρι της αγέλης μέχρι το πρωί. Τα ίχνη των ματιών σου μένουν στα γαλανά νερά της θάλασσας. Ξημέρωσε και έμεινα μόνος δίπλα στη θάλασσα, μούσκεμα.

Η αγάπη είναι ένα όνειρο. Μερικοί άνθρωποι πραγματικά ζουν μόνο στα όνειρά τους. Μερικοί άνθρωποι βλέπουν με τα μάτια και την καρδιά τους όταν είναι ζωντανοί. Είναι ένα όνειρο που ξέρεις ότι ζεις ένα θαύμα. Αγάπησε τα όνειρα με ανοιχτά μάτια…

Η αγάπη σε μυρίζει. Είναι η τροφή κάθε αναπνοής που παίρνω στο άρωμά σου και μετά δίνω τον εαυτό μου σε σένα. Σημαίνει ότι δεν χορταίνεις το άρωμά σου και θέλεις χρόνο να σταματήσεις.

Είτε γνωριστήκαμε τη λάθος στιγμή είτε ήμασταν δύο άνθρωποι που δεν έπρεπε ποτέ να συναντηθούμε. Δεν ξέρω τι ήμασταν. Δεν θα έλεγα εραστές, δεν θα έλεγα εραστές, ήμασταν απλώς συμπτώσεις, δεν μπορούσαμε να ξεπεράσουμε αυτό…

Σταματήστε και ακούστε! Κάθε βήμα που ακούς μπορεί να είναι δικό μου. Το δάχτυλό μου μένει σε κάθε κουδούνι που χτυπάει. Μην κλείνεις τις κουρτίνες, ίσως είμαι εγώ αυτή που σου κουνάει στην ταράτσα του απέναντι σπιτιού.

Η λαχτάρα μου για σένα είναι η αγάπη μου, η αγάπη μου για σένα είναι σαν ένα λουλούδι κράνμπερι που επιστρέφει στην άνοιξη του. Η εμφάνισή σου είναι το ελιξίριο που παρατείνει τη ζωή μου… Και εγώ αγαπητέ μου βιώνω συναισθήματα μαζί σου που δεν έχω ξανανιώσει με κανέναν άλλο.

Ενώ εσύ κι εγώ ήμασταν δύο τσαμπιά σταφύλια ερωτευμένοι, γίναμε κρασί από άλλα μπουκάλια διεφθαρμένα σε άλλες ζωές. Όταν εσύ κι εγώ ήμασταν δύο ερωτευμένα ψάρια στην ίδια θάλασσα, κολυμπούσαμε σε διαφορετικά νερά και ξεβραζόμασταν σε διαφορετικές ακτές.

Πήγα για ύπνο νομίζοντας ότι θα το ξεχάσω, αλλά ξύπνησα ξανά μαζί σου. Πρέπει να σε αγάπησα ακόμα κι όταν κοιμόμουν.

Είναι μια κατσαρόλα με καρδιά, μωρό μου. Μια προσευχή για τη γλώσσα, μια παρασκευή για το τσάι, μια ευλογία για την καρδιά. Ας έρθουν όσοι είναι αληθινοί στην αγάπη.

Αν ήταν να είχαμε ένα ταίρι ευχών, ό,τι πεις το λέω, το λέω με τη φωνή σου. Ξέρεις, θυμάμαι πάντα το πρόσωπό σου, μου λείπει η φωνή σου.

Αγκάλιασέ με! Δώσε μου μια αγκαλιά που κάνει κάθε μέρα που περιμένω να αξίζει κάθε στιγμή που είμαι σπασμένος. Αγκάλιασέ με με τρόπο που επιδιορθώνει όλα μου τα σπασμένα κομμάτια. Μάλιστα, αγκάλιασέ με για να ντρέπονται για την αγάπη τους όσοι λένε σ’αγαπώ.

Αγάπησέ με σαν πέρα ​​από τον δρόμο. Κοιτάξτε με, μετά εμένα, μετά πάλι εμένα.

Το γεγονός ότι ο καθένας στον κόσμο έχει διαφορετικά δακτυλικά αποτυπώματα αποδεικνύει ότι κανείς δεν μπορεί να σε αγγίξει όπως εγώ.

Η αληθινή αγάπη, όπως και τα τυχερά παιχνίδια, κάνει τους ανθρώπους χαρούμενους ακόμα και στη φαντασία. Αλλά η αγάπη είναι σε αυτούς που τη λαμβάνουν.

Ποια είναι η αλήθεια σου; Ποιος είναι καλός για την αγάπη, για ποιον είναι η επανένωση; Αυτός που υποφέρει για σένα ή αυτός που πεθαίνει για σένα;

Όταν φεύγεις, η φωνή σου έχει φύγει, η μυρωδιά σου έχει φύγει, το πρόσωπό σου έχει φύγει. Το φεγγάρι τριγυρνά με ενέδρες, το δέρμα τρέμει και η νύχτα τελειώνει.

Να είστε γενναιόδωροι! Ήρθα να πεθάνω μαζί σου. Αν είσαι φωτιά, ήρθα να καώ, αν είσαι βροχή, ήρθα να βραχώ, αν κρυώνεις, ήρθα να παγώσω. Μεβλάνα

Μακάρι να μπορούσα να σας το εξηγήσω. Η απουσία σου είναι άλλο όνομα για την κόλαση. Κρυώνω, μην κλείνεις τα μάτια. Αχμέτ Αρίφ

Έλα στην πόλη μου μωρό μου. Βγείτε αύριο. Άσε τα όλα, πες ότι κάποιος σε περιμένει και έλα. Ας έχει νόημα αυτή η πόλη με τα βήματά της. Ας πάψει αυτή η πόλη να είναι το μίσος μου. Άσε με να αναπνεύσω. Ελα. Ναζίμ Χικμέτ

Αγαπητέ μου, το ξέρεις; Όταν λέω την αγάπη μου, ακούω πάντα την καρδιά μου να τρέχει προς το μέρος σου. Αχμέτ ΑρίφBirthday Words - Τα πιο δημιουργικά, πιο αστεία και διασκεδαστικά μηνύματα γενεθλίων!  Μηνύματα γενεθλίων για τον εραστή 2022…

Birthday Words – Τα πιο δημιουργικά, πιο αστεία και διασκεδαστικά μηνύματα γενεθλίων! Μηνύματα γενεθλίων για τον εραστή 2022…