Ακολουθούν πληροφορίες για την απάντηση στην ερώτηση του εκατομμυριούχου… Ο Εμφύλιος των ΗΠΑ!  1 Οκτωβρίου 2023 Απάντηση στην ερώτηση Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος!

Ακολουθούν πληροφορίες για την απάντηση στην ερώτηση του εκατομμυριούχου… Ο Εμφύλιος των ΗΠΑ! 1 Οκτωβρίου 2023 Απάντηση στην ερώτηση Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος!

2 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin
Ακολουθούν πληροφορίες για την απάντηση στην ερώτηση του εκατομμυριούχου... Ο Εμφύλιος των ΗΠΑ!  1 Οκτωβρίου 2023 Απάντηση στην ερώτηση Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος!Στον διαγωνισμό Who Wants to Become a Millionaire, ένας διαγωνιζόμενος με το όνομα Ahmet απάντησε σε 1 εκατομμύριο ερωτήσεις. Ακολουθούν πληροφορίες για 1 εκατομμύριο ερωτήσεις και απαντήσεις…Η είδηση ​​συνεχίζεται

Περισσότερα νέα

Η είδηση ​​συνεχίζεται

Περισσότερα νέα

Η ερώτηση ενός εκατομμυρίου στον διαγωνισμό Who Wants to Be a Millionaire άνοιξε αυτή την εβδομάδα.

Ένας διαγωνιζόμενος ονόματι Ahmet έδειξε μια επιτυχημένη εμφάνιση και έφτασε το 1 εκατομμύριο ερωτηματικά. Αν δώσει τη σωστή απάντηση, ο Αχμέτ μπορεί να ξεκλειδώσει 5 εκατομμύρια ερωτήσεις.

Κατά τη διάρκεια του Αμερικανικού Εμφυλίου Πολέμου ΑΠΟ ΤΟ 1861 έως το 1865, που υποστήριξε ανοιχτά τον Βορρά κατά της δουλείας και έθεσε εμπάργκο στη Νότια Συνομοσπονδία υπέρ της δουλείας;

Α) Γαλλία

Β) Οθωμανική Αυτοκρατορία

Γ) Αυστρία Ουγγαρία

Δ) Ηνωμένο ΒασίλειοΈκτακτη είδηση: Η χώρα που έθεσε εμπάργκο στη Νότια Συνομοσπονδία!  Η χώρα που υποστήριξε τη δουλεία στον εμφύλιο πόλεμο της Βόρειας Αμερικής!

Έκτακτη είδηση: Η χώρα που έθεσε εμπάργκο στη Νότια Συνομοσπονδία! Η χώρα που υποστήριξε τη δουλεία στον εμφύλιο πόλεμο της Βόρειας Αμερικής!