Ένα λιγότερο γνωστό πιάτο της Γκαζιαντέπ.  Simit Kebab

Ένα λιγότερο γνωστό πιάτο της Γκαζιαντέπ. Simit Kebab

25 Σεπτεμβρίου, 2023 0 By admin
Ένα ελάχιστα γνωστό πιάτο από το Γκαζιαντέπ.  Simit Kebab


Ο Πρόεδρος του Κέντρου Μαγειρικής Τέχνης Doğa Çitçi είπε ότι οι τουρίστες που επισκέπτονται το Gaziantep ενδιαφέρονται πολύ για το simit kebab, είπε: “Το Simiti kebab προσελκύει απίστευτη προσοχή από τους ξένους τουρίστες επειδή περιέχει πλιγούρι.”

Ένα ελάχιστα γνωστό πιάτο από το Γκαζιαντέπ.  Simit Kebab

“Υπάρχουν πολλά διαφορετικά κεμπάπ στο Γκαζιαντέπ”

Ο Doğa Çitçi είπε ότι το Gaziantep έχει πολλές διαφορετικές επιλογές όσον αφορά τα κεμπάπ: «Το Simiti kebab είναι ένα από τα γεωγραφικά καθορισμένα κεμπάπ του Gaziantep. Αν κοιτάξετε σε άλλες πόλεις, υπάρχει μια κουλτούρα κεμπάπ, αλλά η ποικιλία των κεμπάπ στο Γκαζιαντέπ είναι μεγάλη. Ένα από αυτά είναι το simit kebab. Είναι μια λεπτή μορφή επεξεργασμένου πλιγούρι. Φτιάξαμε και ένα διαφορετικό κεμπάπ ανακατεύοντας λαχανικά εποχής. «Μπορούμε να μαγειρέψουμε αυτό το κεμπάπ και στο φούρνο και στο γκριλ ως κεμπάπ», είπε.

«Πρέπει να συμμορφωθούμε με τη γεωγραφική ένδειξη»

Ο Çitçi είπε ότι τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή του κεμπάπ πρέπει να παρασκευάζονται με τον τρόπο που ορίζεται από τη γεωγραφική ένδειξη: “Δεδομένου ότι το simit kebab είναι γεωγραφικά υποδεικνυόμενο, πρέπει να ακολουθούμε τη γεωγραφική ένδειξη. Δεν υπερβαίνουμε τα στοιχεία που υποδεικνύονται από τη γεωγραφική ένδειξη και τα προσφέρουμε στους καλεσμένους μας.«Περιέχει σιμίτη, διάφορα μπαχαρικά και μέντα GI Nizip», είπε.

“Το Simit kebab προσελκύει απίστευτη προσοχή από τους τουρίστες”

Ο Çitçi υποστήριξε ότι προσελκύει την προσοχή των ντόπιων και των ξένων τουριστών που δοκιμάζουν simit kebab για πρώτη φορά. κεμπάπ είναι;» Εκπλήσσεται που περιέχει πλιγούρι γιατί δεν μπορείς να βρεις πουθενά αλλού κεμπάπ με πλιγούρι. Αυτό είναι ένα παράδειγμα που αντικατοπτρίζει τον πλούτο της κουζίνας του Γκαζιαντέπ. Αν δεις το Γκαζιαντέπ από έξω, μοιάζει με πόλη από λαχματσούν, μπακλαβά και κεμπάπ, επειδή το Γκαζιαντέπ είναι μια κουλτούρα τροφίμων, μια πολύ πλούσια πόλη. Γι’ αυτό το simit kebab προσελκύει απίστευτη προσοχή από ντόπιους και ξένους τουρίστες επειδή περιέχει πλιγούρι. Από την άλλη, ως δήμος της πρωτεύουσας του Γκαζιαντέπ, η πολιτική τιμών μας είναι λίγο πίσω γιατί προσπαθούμε να κάνουμε αυτή τη δουλειά κοινωνικά. Γι’ αυτό πρέπει να αγγίξουμε τους πάντες. Πρέπει να αγγίξουμε όλους τους ανθρώπους. Γι’ αυτό τιμολογούμε λίγο πιο μακριά. “Οποιοσδήποτε μπορεί να έρθει και να επωφεληθεί από τις εγκαταστάσεις μας”, είπε.